Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: pandafung

[分享討論] 有時間買,冇時間玩 ﹣ Walking Dead - Daryl Dixon

最近睇番walking dead漫畫先發覺原來漫畫版無Daryl&Merle兩兄弟,電視版編劇應記一功。:love:
而家呢隻野出面無晒貨咁bo
回復 16# numan123

係?漫畫只睇過開頭小小,睇到Rick遇到Glenn就冇睇,感覺上冇電視版故事咁多細節
睇咗72話,已經超前tv第四季。個人鍾意tv劇集多d。 劇集改動都幾多......漫畫版Andrea、Sophia到72話都未死...

回復 18# pandafung
只能夠知道結尾Rick 講句野好型囉
呢句係漫畫都有…不過唔係發生係terminus,而係Rick對付一班偷襲佢地嘅獵人時講。

回復 20# 老實人
樓主個set 電單車figure 邊到仲有得買?
回復 22# alvinchan2012

初出Ins點、兆萬地庫有。而家好難搵,也苦都無,見衣bay有…不過運費貴...

已經淘寶了,等收件開盒玩:35:
MCFARLANCE 系列唔差,因實在太愛呢個人物啦,雖然係第一次買WALKING DEAD 系列玩具
支持下呢D老牌公司,以家呢家公司衰落左咁多,點都買返盒睇下咩料先