Toysdaily 玩具日報

查看: 12818|回復: 15

[玩具報告] 千值練 getter 1 中sad

隻角上色唔平滑,背脊有花,我當玩戰損,但D伸縮關節都唔順,直情未裝岩位,揸槍手一裝手指和掌分開左,要用AA膠痴反,同黑三一QC無得比,千值練有少少名氣就變了?
樓主有無相,手出現個問題,我玩EX合金時都試過,一裝武器就luck手指。
你買的是行貨嗎?把你的問題電郵俾千值練代理睇下有無得整.
樓主師兄, 如你件係行貨, 覺得真係生產有問題就快盛找香港千值練搞, 佢會要求你email 盒上張行貨貼紙同問題位俾佢, 之後佢覺得可幫你整會叫你帶上去即時整
所以奉勸大家一句, 買玩具記得要單劇, 保障自己
你唔好彩……
手還可以自己攪,但上色問題就好主觀,有無相睇睇?
唔識post相,手腳拉出拉入真係唔順。
剛才玩時, 跟足說明書,
個斗袍條橡筋都係一拉就斷咗
無言了...........
我都系但系在佢末出教學之前,你有冇跟足佢個教學?
我都斷了, 另一損友又斷.
這好明顯與有無跟教學無關, 大家都系玩玩具玩到精的人.
看來好多師兄都斷左,我重以為個別事件
說明書講點裝斗縫我直頭睇唔明,冇得跟。
我係先將背後中間果塊件拆落o黎,
再裝上去。

黑三紅三邊個 QC 好 d 真係好難講。
記得上次 黑三 QC 都唔係好,有幾位師兄都上網話中招。
不過睇下自己有冇中而已。

今次紅三我就中 sad :
頭兩隻角,一隻平滑,一隻凹凹凸凸,起晒眼淚,
好礙眼。成隻山口式咁。

通常呢類問題,店鋪都唔肯換,
要硬食。

不過好彩,佢連隻手都有問題:

話說我隻紅三左手手臂關節冇力,唔能夠拎槍。

睇真 d ,原來關節中間果支金屬軸心長o左(係「長o左」,唔係插唔晒),
突o左1 mm 出o黎,
唔知點解就因為咁,關節就唔夠力;
加上阻礙手臂原有o既伸縮關節。

我就大條道理咁拎返去店鋪換喇~~~

店鋪好好人,二話不說就換隻新o既俾我。
而今次新換果隻,就完全冇問題。
黑三一好多D人無睇說明扭爛,紅三一真係QC唔得,邊間禁好下次幫襯?

剛才拿去訂果到睇下有無得搞
佢見到就講E 個位應該係用膠水黏住個橡根
唔係用針線
所以點都好最後都一定會斷
所以有買的BROTHER 安左上去的最好唔好除
未安的都最好自己用針線加工
同朋友講既E 隻橡根,
E 隻橡根放一段時間都會自己裂成一節節
所以如果斷左, 直頭自己換D有彈性的黑布代替重好
樓上講既情況我都有....
不過真係好彩無玩到斷手斷腳....
今日諗住蚊起個頭換另一塊面,一蚊隻角紅色油就碎左掉出泥。{:2_303:}