Toysdaily 玩具日報

查看: 4538|回復: 23

[玩具攝影] ~~~ PLAYART KAI: Robocop 1.0 & 3.0 之 濃情化不開 ~~~

BACKUP: http://figurehobbyclub.tw/forum/ ... ad&tid=13461&extra=

前作: http://fhc.twgogo.org/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=13372

之前以為買不到了,怎料天公造美第二水即日斬奪!!!!!

SOME PS:

------

銀黑雙槍皇~

[size]我仍不知道這小配件應裝在那裏……..

謝欣賞~
1.0愈睇愈正:36:
正:71:但好鬼贵:70:
回復 2# kfantasia

兩個模, 好唔錯架。
回復 3# dann

所以味濃情化不開囉。 起碼平過3a先丫
回復  dann

所以味濃情化不開囉。 起碼平過3a先丫
darknight 發表於 29-3-2014 12:44 AM

講起味... 一攞出黎真係幾臭
回復 6# kfantasia

我個人膠, 覺得D膠味好鬼香~~~~~~ 臭豆腐咁愈臭愈正.
成日都想請教Darknight ching,你係用 Photoshop key背景? 定還是其他軟件
key 得好靚:love:
我想知d警車燈光反射落個身點整?不過我無ps,我用paint.net...Thx.
回復 8# 神打魔帝

我用photoshop crop 隻robocop, zoom in 梨crop 就慢工出細貨。 再paste張相係底
回復 9# numan123

做影睇video 2 丫。 其實都係淺色噴槍之嘛。

http://fhc.twgogo.org/forum/foru ... hread&tid=13238
多謝師兄分享
本來想買,但佢個ass 好怪:63:
回復 12# guy@?

大ASS~~~ 比例上過java果隻架喇
1.0真係堅正,睇睇下有D心郁{:2_261:}
回復 14# rx78man

中毒就要解毒∼∼∼(((o(*゚▽゚*)o)))