Toysdaily 玩具日報

[詢問] hot toys 抽 winter soilder 飛。。。

唔中......BTW d invoice number 係咪反映到好多人訂左black widow??
kenso23 發表於 29-3-2014 12:04 AM

大減細都有三千幾!{:2_300:}
回復 15# kenso23

應該係順number,但2千幾張單,有無咁多人訂啊?
回復  kenso23

應該係順number,但2千幾張單,有無咁多人訂啊?
fishnchips 發表於 29-3-2014 12:57 AM

期間出左美隊金同雷電,應該計埋.......但原來HT訂單數真係幾驚人........
少喇叭,次次抽都唔中,都4年啦!都無一次有份抽中:42:
佢截止抽獎日期係3月17日,應該唔記美隊同雷電
下次再抽過!!!!
回復 15# kenso23

正常黎講invoice number係包埋期間所有同一間店開既其他單,基本唔會為左blackwidow而有一set額外相連既number,即係你上去買個stage或者訂其他野(包括所有未截訂既野),張單number都會混入其中
抽唔到,未有好野抽中過{:1_224:}
抽唔中 x  2 .......
回復  kenso23

正常黎講invoice number係包埋期間所有同一間店開既其他單,基本唔會為左blackwid ...
蚩尤邪神 發表於 29-3-2014 12:43 PM

心水清,叻叻!
頭先有電話 black widow 張單抽中3D眼鏡.
7星俠 發表於 29-3-2014 09:45 PM

Congratulations.....
7星俠 發表於 29-3-2014 09:45 PM

我都收到電話, 中佐戲票.
抽中....但係是頭兩行....唔知幾近银幕{:1_215:}
因為係免費, 所以多謝曬.
上次 ironman 3 在明珠也是頭兩行,但ok!