Toysdaily 玩具日報

查看: 8797|回復: 27

[新品消息] 10月 魂 Shop 限定 Figuarts Zero 美少女戰士 Sailor Venus(官圖P2)

本身諗住儲成套,今日行過葵芳,見到水野亞美預訂都要755,即克冇力:sad:
本身諗住儲成套,今日行過葵芳,見到水野亞美預訂都要755,即克冇力
ijeck 發表於 25-3-2014 11:25 PM

雖然冇玩過 FZ,但竟然要咁貴?見OnePiece個堆都只是兩舊內
如果755真係等買大廠出PVC好過:54:笨大係咪癡左
真係冇位擺...........pass..........:79:
本身諗住儲成套,今日行過葵芳,見到水野亞美預訂都要755,即克冇力
ijeck 發表於 25-3-2014 11:25 PM

已經算平, 你自己上HK官網, 要7魚6, 仲未計運費
    http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100001600/
月野兔 行版來貨價係 529  呢個都一樣
月野兔 行版來貨價係 529  呢個都一樣
sanji 發表於 26-3-2014 12:15 PM

Mercury都變左魂限, 呢隻Venus 9成都係魂限.
zero樣貌好似都無shf似:49:
プレミアムバンダイ内『魂ウェブ商店』におきまして、『美少女戦士セーラームーン』無可動フィギュアシリーズ第3弾となる「フィギュアーツZERO セーラーヴィーナス」を、5月中に予約受注開始することが決定しました!

フィギュアーツZERO セーラーヴィーナス
2014年10月発送予定
販売価格 9,504円 (税8%込、送料・代引手数料別)
2014年5月中 予約受付開始予定

http://sailormoon.tamashii.jp/
塊面腫到呢, 之前SAMPLE圖都冇咁腫
塊面有D肥.......不過都係會繼續訂呢個系列~
真係走左樣...................:what:
zero都買咁貴,重要樣衰不可動,B社個腦入左水:38:
廿幾年後先掘返條大水喉出泥!
囡囡fans都嫁晒結晒婚啦
留低會入會追咪得返我地d麻甩佬?!
貴d仲有人入  再貴都仲有人入 仲唔略水咩?!
一句講晒  試緊我地麻甩佬d科水底線姐!!
係咪真係要咁貴  心照啦!!
唔係塊面腫左
留心d…係右邊面生炸腮……:x

雙腳就真係略生水腫……