Toysdaily 玩具日報

查看: 6212|回復: 19

[新品消息] 千值練 getter 已出

收到電話............
頭像被屏蔽
已取貨!孤仔有得減反五魚,睇說明斗篷係跟返原著,點解黑色唔係呢!今晚真係要裝泥睇下。
已取貨!孤仔有得減反五魚,睇說明斗篷係跟返原著,點解黑色唔係呢!今晚真係要裝泥睇下。
lukyuet 發表於 25-3-2014 06:25 PM

黑色應該係要就返包住全身射GETTER BEAM所以先改左上去掛
lukyuet 發表於 25-3-2014 06:25 PM

請教下...我都買了黑三一,但唔明"睇說明斗篷係跟返原著,點解黑色唔係呢!"即係咩意思~
回復 3# lukyuet
師兄, 你是指5草吧? 減後一共幾錢? 定佢又玩只俾訂客?
個斗蓬, 之前唔跟原設睇黎同頸巾有關
根本就是吹水呃人姑仔訂貨次次都收足數從沒減過價!
頭像被屏蔽
Sorry 係5草,連訂價齊頭7魚,我取時見孤仔賣7.3魚,轉頭禁快就賣齊頭,蒸粉重要平三草,證明現在孤仔開價好進取。
孤仔 訂價印象中應該 7魚有找的, 我上年想訂時...剛剛截訂了 , 所以去了 雞旺 訂 , 上次 雞旺  ...
mythsgod 發表於 25-3-2014 09:04 PM

條頸唔係好掂(個人覺得外形上合金魂GX-52除了不夠水桶腰以外,其他都比千值好)。。。我估會市場反應比上次黑三一差很多。
我都係蒸粉己取了,比現貨平八隻鷄。:45:

近排冇咩買,對呢隻有性趣,睇下有冇師兄出REPORT再決定!!
根本就是吹水呃人姑仔訂貨次次都收足數從沒減過價!
leehow 發表於 25-3-2014 08:45 PM

i dont know why they never give you their offer but I have so far.
頭像被屏蔽
其實會唔會係, 開頭開訂個價貴D, 之後減了訂價, 咁初期以貴價訂的師兄, 到取貨時都可以姑仔最後最低的訂價來找數?