Toysdaily 玩具日報

[作品分享] 今日一小步,正是掉落大坑一大步

玩LEGO抵玩過Hot Toys的,你的選擇很明智:36:
恭喜qiy入坑
我最近都迷玩Lego,不過訂咗未有得攞
willywonka 發表於 26-3-2014 11:16 PM

師兄訂咗咩呢??
唔通係星戰?????:he:
玩LEGO抵玩過Hot Toys的,你的選擇很明智
Jared 發表於 26-3-2014 11:36 PM

其實兩樣嘢各有唔同,玩嘅都唔同嘅!
不過HT就落訂之後起碼成年先有得玩!
LEGO就啱款同價錢一買返去即刻可以玩!
所以玩LEGO嘅感覺真係玩玩具,而HT就好似比佢玩囉:ice:
回復 18# qiy

幾時有貨到手唔緊要,慢工出細貨嗎,好野等下係OK的!
最大問題係小弟都有入HT,同時又係黑仔王,開左都唔太敢拎黎把玩,放左係度display就算了,既怕撞花又怕扭爛,花左又唔識得救(撞花左Midas後尾枕。。。),得個赤字。。。
還是LEGO好,跌到散哂都仲砌得返!
要玩modular building的話,快D買Fire Brigade了, 已經炒緊上去!
回復  qiy

幾時有貨到手唔緊要,慢工出細貨嗎,好野等下係OK的!
最大問題係小弟都有入HT,同時又係黑 ...
Jared 發表於 27-3-2014 12:43 AM

多謝師兄提點,本身覺得fire brigade唔係大愛諗緊入唔入之時就知道停產。
為免後悔即時入返隻返嚟了!:34:
多謝師兄提點,本身覺得fire brigade唔係大愛諗緊入唔入之時就知道停產。
為免後悔即時入返隻返嚟 ...
qiy 發表於 27-3-2014 12:52 AM

:71: 醒目!
besides,  fire brigade can be used for ghost busters!
besides,  fire brigade can be used for ghost busters!
Vaio 發表於 27-3-2014 01:00 AM

How do you know I'm waiting for ghost busters?
If ghost buster's fire brigade will release that is perfect.
回復 17# qiy

訂咗Simpsons house,餐廳同pet shop鋪仔, 不過月頭先有得玩,fire brigade都想入呢
回復  qiy

訂咗Simpsons house,餐廳同pet shop鋪仔, 不過月頭先有得玩,fire brigade都想入呢
willywonka 發表於 27-3-2014 11:28 AM

建議fire brigade真係要買咗先!因為已經停產炒緊上去添呀!
simpsons house個價回落返少少,係唔錯的呢!!
頭像被屏蔽
回頭是岸啊施主.
joseph1106 發表於 27-3-2014 11:41 AM

男人唔係掉呢個坑就掉第二個坑啦:58:
呢啲坑點都總好嗰啲浪費金錢嘅壞坑吖:61:
回復 3# waihow

乜你講到我咁Q毒呀:57:
回復 5# qiy

你自己想買咋喎, 我冇逼你架喎:34:
回復 7# Vaio

嗱, 呢啲就毒喇:58: