Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] D-Style 真三一萬能俠試玩 (with Blu Tack 3戰機分離模式~XD)

「真Getter能量彈!!」
給我力量吧~!! "美圖秀秀"!!{:1_208:}
現在手機App很方便,也不用在其他玩具借特效件~haha {:1_203:}

「Blu Tack三戰機!!」

拿~姐係咁{:1_228:}
買隻三一萬能俠返黎,點都要玩下分體
所以隨手搵d Blu Tack搓左d機頭貼落去~
玩具呢~ 自己玩得開心就好~{:1_203:}

「合體~!!」

「真.Getter 1!!」

「力的表現~!!」

「飛行mode」

「Getter大斧」

大斧手柄略短,加上手臂關節感覺有點錯位,所以不太好擺post{:1_204:}

所以拎把斧頭企響度可能重型d:67:

「Say Bye Bye!!」

玩具, 自己玩得開心就好:71: support, but most guys don't accept this :55:

i skip this D-style. waiting GGGG & VOTOMS:handshake:
十卜十卜~ :71:

「玩具呢~ 自己玩得開心就好~」

實在不能同意… :74:

更多。

:DD
我都買左,只砌左隻手,覺得分色好差。個膊頭分左件但又唔用深紅色。手肘金色部分用白色都算,竟然上半部係連住手肘而下半部係分件,點解唔成個分出黎?? 我仲原本以為一啲綠色線會有 pre-print, 點知又無... 價錢又唔係平,但整到咁...

真三一 SD 化原本好期待,但希望越大失望越大...
我都買左,只砌左隻手,覺得分色好差。個膊頭分左件但又唔用深紅色。手肘金色部分用白色都算,竟然上半部係 ...
yknykn 發表於 24-3-2014 10:28 AM

同之前既D-STYLE比...
呢隻分色真係做得最差既一隻...
同之前既D-STYLE比...
呢隻分色真係做得最差既一隻...
小堅 發表於 24-3-2014 11:29 AM

同FMP系列比,真三一算唔錯
[玩具, 自己玩得開心就好]

支持,岩聽,:handshake:感謝樓主分享
本來打算買呢隻,不過知道ES會出合金,放棄左。:38:
ES合金如果整下D初回版特效件就好了~:78:
同埋貪心少少
想佢比返個sd既駕駛員
同埋比返架sd版既飛機仔就PERFECT

反而電鍍件我就mama地
一來某d角度會好似鏡咁難影相
2來把玩時又多一分顧慮

雖然做唔到3機合體
但我地就位影下D合體過程都好易滿足了~:handshake:

黎緊諗住唔訂ES版
但如果到時好似宇宙騎士叼咁開心價都會考慮既

不過小時打超任第4次機戰
已經好迷真三一
所以都想D-Style出埋2同3型既
回復 1# 九龍宋公明

很有創意的合體, 用Blu Tack是一絕
謝謝大大的作品分享