Toysdaily 玩具日報

[最新報價] [TF]【MP-22 馬格斯】(P.6著色樣板圖片更新)

馬格斯大隻好多...{:1_225:}
回復 46# 宇宙之王者
如果grimlock都可以做到呢個高度咁就正.......
好正, 睇變型機關同份量, 可能係最正的一隻 MP
回復 47# thiam

我都唔係好熟,其實恐龍派仲有邊幾隻可以出?
車頭變唔受白色mp10,'好失望
gumng 發表於 24-5-2014 11:47 AM

G1動畫中也沒有拖頭變白色柯柏文,那不過是舊G1玩具自創的變化。
O 嘴面幾正 :handshake:
回復  thiam

我都唔係好熟,其實恐龍派仲有邊幾隻可以出?
宇宙之王者 發表於 24-5-2014 01:12 PM

鋼鎖-暴龍
熔渣-三角龍
淤泥 -雷龍
咆哮-劍龍
飛鏢-無齒翼龍
G1動畫中也沒有拖頭變白色柯柏文,那不過是舊G1玩具自創的變化。
hevangel 發表於 24-5-2014 02:56 PM

我知, 我情願跟G1玩具!!
起碼多個玩法!!
跟多隻白色就比多一仟蚊, 即係成二仟幾蚊隻, 我諗好難賣得理想

我知, 我情願跟G1玩具!!
起碼多個玩法!!
gumng 發表於 24-5-2014 17:11
車頭變唔受白色mp10,'好失望
gumng 發表於 24-5-2014 11:47 AM

如果係白色MP10穿馬甲,我反而有d反感,感覺係好冇誠意~

基本上G1卡通從未出現過白色柯柏文,馬格斯亦係由成架拖車變形,以前馬格斯玩具係由diaclone改色改包裝重新推出,所以先跟一個白色柯柏文,加上以前技術有限,要一體變形根本冇可能,而家呢隻MP22可以講係原汁原味,設計師肯花心思去設計一體變形,而唔係repaint加馬甲咁hea,令我十分驚喜!
如果係白色MP10穿馬甲,我反而有d反感,感覺係好冇誠意~

基本上G1卡通從未出現過白色柯柏文,馬格斯 ...
BoAkawaii 發表於 24-5-2014 11:44 PM

我意思係一體成形之外,白色車頭可拆出來變mp10,而不是白色文哥加馬甲。
現在mp22亦只是將白色車頭藏在馬格斯背部,四肢由貨架變成。
正如你所講現在設計進步不少,点解諗多幾步,一體變形之餘,白色車頭亦可拆出來變白色mp10?
我意思係一體成形之外,白色車頭可拆出來變mp10,而不是白色文哥加馬甲。
現在mp22亦只是將白色車頭藏在 ...
gumng 發表於 25-5-2014 12:47 AM

我覺得如果要一體變形,車頭就冇咩可能可以變到一個MP10~

因為貨架要變成身體同四肢,得返背部有空位塞個車頭入去,咁MP10對腳可以塞去邊?所以如果車頭可以變MP10,咁又要整返馬甲,咁個價錢又可能貴過文哥,銷量可能唔會理想~
回復 57# BoAkawaii

不如索性直接出隻MP10W白色文。

只要拖架接口位一樣,買MP22加MP10W,仲意點玩都得。
回復 58# hevangel
咁又要比錢買多隻, 唔好WOR!!!
回復  hevangel
咁又要比錢買多隻, 唔好WOR!!!
gumng 發表於 27-5-2014 10:59 PM

邊有可能又有馬格斯又有MP-10玩, 又同文哥同價?
如真的有此貨, 還找誰買MP-10?