Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] < 重 甲 侍 鬼 > 有心高清開箱內外拍 v1.0

支持外拍,正相~~~:78:
回復 13# sor1113

回復 12# 超港人

謝支持。
回復 14# roundbun

講得好! 我接受唔倒d手指囉。
Add marks and I can feel your passion.  I rare to add "Elite" post but you did it! :71:

For me... no mood to take any photo as mine QC is bad for the head... :56:

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck....................... :59:
回復 15# yyuuii

師兄美言令一切都係值&#22021;~ :77:
回復 16# 伏特加

謝師兄支持.
回復 19# Douglas.M.Saint

德哥支持我受&#31433;若驚呢! :78:

但個頭出事係唔著燈>?????????????? :80:
小弟都收到貨,&#25886;上手一刻好感動,不過扭&#21874;關節時又驚驚地,然後遇到個大問題,唔知收響邊好,要慢慢考慮啦,其實成隻玩具都做得好正,惟一不足係個人仔,尤其對手,簡直係不知所謂
小弟都收到貨,&#25886;上手一刻好感動,不過扭&#21874;關節時又驚驚地,然後遇到個大問題,唔知收響邊好,要慢慢考慮啦,其實成隻玩具都做得好正,惟一不足係個人仔,尤其對手,簡直係不知所謂
師兄好&#22050;,小弟仲未有時間開盒……:49:
果然係精華post ! 正! :71:睇黎你唔見銀包既傷痛已經過去左!

另外你銀包&#25598;番未?有乜跟進?
very nice:handshake:
我今日終於見到呢件正貨,
真係估佢唔到個盒會大得咁驚人!真係唔知收&#21709;邊度好呢!
睇&#22175;佢會有一段長時間留&#21709;公司呢:cool:
真係佩服師兄&#22021;外拍呢{:1_220:}
回復 24# coldstone

其實駕駛員走手卡通路線同寫實機械人唔多夾。 難得用車衫,有SHF質素就夾囉。
回復 25# 七國咁亂

&#25592;出梨囉∼∼∼∼∼∼