Toysdaily 玩具日報

查看: 8328|回復: 12

唉....豬肉佬batman都派貨....隻robocop 我6月頭訂都仲未派

唉....豬肉佬batman都派貨(9月開訂)....隻robocop 我6月頭開訂都仲未派  HT 出來講兩句....話個日子比大家聽下得唔得AR...真係好忟呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:69::69::69::69::69::69::69::69:
豬肉佬寫: Q2-Q3 RELEASE
ROBOCOP寫:  Q2 RELEASE  

咁點解仲未有架...等死人啦~~
真係好期待隻威龍:67:
唉....豬肉佬batman都派貨(9月開訂)....隻robocop 我6月頭開訂都仲未派  HT 出來講兩句....話個日子比大家聽 ...
ricky246 發表於 20-3-2014 03:46 PM

你唔直接去問HT,你想佢點「岀來」講兩句?不會想佢好似政府發新聞稿咁開記招,你安在家中睇新聞啩?聽日上去SB溝女sales啦:34:
合金既野....預左DELAY架啦......

可以早啲出就梗係好, 但Q2又未到同未過, 又唔可以話佢有冇問題. 咁都要好忟? LOL
聽講老細都係robocop fans, 希望佢會比其他更嚴做得更好先出.
Batman&robin少人訂咪可以快d起貨
合金既robocop,mark42,iron patriot都delay緊:^
回復 6# mj23

Q2 唔係 3-6月咩 ? 唔係到左咩?
佢講果啲時間係大約咋,無話一定出倒架:x
回覆  mj23

Q2 唔係 3-6月咩 ? 唔係到左咩?
ricky246 發表於 21-3-2014 09:55 AM

3個月為一個Q(quarter), Q2 = 4月至6月. 就算4月唔派, 佢都未算有錯. 過咗6月都唔派, 就先係delay.

http://www.investopedia.com/terms/q/quarter.asp

The four quarters that make up the year are: January, February and March (Q1); April, May and June (Q2); July, August and September (Q3); and October, November and December (Q4)....
回復 10# mj23

係wor...數錯左....tks~
自從隻合金wm2.0有新可動設計出咗黎後,所以合金野全部延遲…可能重新整過晒d可動關節
回復 12# wing1123

遲少少唔緊要,反正經典野無所謂∼
最緊要出得靚!
可能關節改善完可以令Robocop坐得更自然,對腳唔駛"牙"開咁坐...