Toysdaily 玩具日報

查看: 43405|回復: 150

[Hot Toys] Hot Toys - MMetal Gear Rising: Revengeanceetal Gear Rising: Revengeance 1/6

《Metal Gear》遊戲系列一直廣受遊戲迷歡迎,去年推出的《Metal Gear Rising: Revengeance》便以改造成生化機械人的雷電
作為主角,讓玩家高速斬殺一眾敵人一嘗快感!Hot Toys現推出這款人氣遊戲的1:6比例雷電珍藏人偶。此珍藏人偶更設有特別
版,將備有雷電勁敵Jetstream Sam的1:6比例HF Murasama刀及其獨特刀套供粉絲預訂。
{:1_208:}

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節系統限制: 15 到 10000 字節
可惜....

斬奪個下都唔整埋 又唔整埋隻右眼著燈.....
wow,..堅出了...但想睇左版先....穩陣點好...哈哈
好型喎!不過配件好少喎!
唔似M記MGS4雷電咁用包膠,有好有唔好,不過我一個定入!
I like it, really really like it.
1830...好進取吓。如果佢係合金,我會毫不猶豫....
回復 9# shukei

佢欠我既都未清....又要借錢畀佢...> <  X2
不過收工後又係乖乖送上銀紙俾陳生駛.
2015年動漫節,會唔會有白色限定呢?{:1_206:}
1830...好進取&#21523;。如果佢係合金,我會毫不猶豫....
mingming0102 發表於 20-3-2014 01:32 PM

Diecast  Ironman Mk42  都係   $1840
我想要MGS4 version 多過呢隻.......
回復 12# heewing
Same here. Bye bye C.A golden ver.:67:
得甘少相? 最想睇到佢可以d動作去到幾儘~~
回復 14# kenso23

Same here!!!!!