Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年7月 聖衣神話EX 金牛座 (官圖P12)

貴!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
睇黎12金今年有機共鳴~
頭像被屏蔽
唔洗講咁多
俾錢啦!!!飛雲.....{:1_225:}
黃金就快可儲齊:D
神話已經正式進入萬yen 年代,睇黎12金+冥金6人組後我都可以收工, 買唔起
舊版                                                                                             ...
SimonC 發表於 20-3-2014 02:45 PM
I am happy with the old version, 神話版當時3魚ONLY, 新舊版星坐形態都係似隻狗
算把啦,  買唔起{:1_201:}
回復 55# ray文

你專入炒價野{:1_203:}
個大笑樣真係好正喎:handshake:

Last兩隻,收埋佢EX黃金收工,了一個心願

EX始源2011年8月,出3年至出哂12宮
一箱
霸氣膠 發表於 20-3-2014 08:46 PM

你又搞事......................:67:
cheap野???  原來 DX 鐵甲萬能俠 / MAKETOYS 建造派 在 師兄 眼中都是 CHEAP......  ...
mythsgod 發表於 20-3-2014 08:53 PM

連你都玩野.................{:1_209:}

你唔知佢地玩開12吋幾癲架喇....................:69:
神話已經正式進入萬yen 年代,睇黎12金+冥金6人組後我都可以收工, 買唔起
wingsiu 發表於 20-3-2014 09:59 PM

聽住先啦......................冇咁易~:58:
回復  ray文

你專入炒價野
SimonC 發表於 20-3-2014 11:21 PM

錯, 係我like限定野多....................:p
聽住先啦......................冇咁易~
ray文 發表於 21-3-2014 09:57 AM

{:1_203:}正所謂等價交換,你比隻金牛我,我比隻金牛你,好合理,只係唔明點解雙魚巨蟹差咁遠{:1_198:}