Toysdaily 玩具日報

查看: 7263|回復: 13

[活動展覽] 東京涉谷街頭真人實景孫晤空大戰路菲(圖片轉臷)

我的face book好友剛到東京旅行,到達涉谷竟發現一幕驚人超到爆的場面,在涉谷街道上竟放置了1:1孫晤空大戰路菲的實景動畫情景擺設;遠睇仲以為街道及建築物真的給破壞了~~~~~~~~
{:1_236:}

我比100分~若在香港有那是該多好哩~~~嗚嗚嗚!!!{:1_198:}

特地把圖片轉臷出來給大家分享~謝謝各位了!!!:35:

好正,點解香港冇衣D藝術品呢{:2_241:}
特登整黎宣傳剛剛出ps3�psv果隻jump角色大格鬥game!好想去現場睇!
期待路飛斷臂一刻............
好正,點解香港冇衣D藝術品呢
toys1333 發表於 20-3-2014 01:34 AM
me too X 100%!!!:help:
嘩... 無得打架喎...
:(
超正呀~~~~{:1_221:}
toys1333 發表於 20-3-2014 01:34 AM

香港本土只有老夫子 :(

就算真係有, 多數都係土炮製作, 一行埋睇就好鬼流 {:1_240:}
始終唔同日本本土, 經濟效益唔大, 所以冇乜經費做靚嘢, 照計香港一樣有首辦高手, 道具高手, 但可能比唔起錢

好似幾年之前的朦面超人展, 一睇就知唔係真戲服, 都唔明點解唔展覽真戲服, 或者用同一技術整過另一套都好丫...
香港商人有錢都袋哂落自己個袋啦
嘩!堅正喎!謝謝分享!

但係咪展出好耐了呢?咁少人圍觀唧
haha...finally who will win then? Japan will be destroyed la{:1_214:}

香港漫畫星光大道都算係的.....
不過D公仔同日本D達人級作品比就.......
正到嘔泡呀{:1_198:}
回復 2# toys1333

因為香港會有D唔識野的人投訴太暴力啦!!食環處D友仔就會封左佢呀!!話會令人不安呀!!哈哈!!