Toysdaily 玩具日報

查看: 7874|回復: 25

[分享討論] The Avengers 神級玩家場景

Avengers Hulk Loki Prison Cell Pod Custom build Helicarrier
http://www.youtube.com/watch?v=0nCRwJKfd6I
外國D玩家好鬼認真
建議HT出IRON MAN 'one' 中嘅'黑人FD'...動漫限定都無所謂...講完next time baby...就被玩完...

的確ironman 2個黑人fd好趕客{:1_200:}
的確ironman 2個黑人fd好趕客
rx78man 發表於 19-3-2014 12:52 PM

又岩嘅...出一隻'公仔'俾我地幻想下係佢揸都好...{:1_223:}
iron man 2 = 2 iron man:^

之前在網上看到有人自組,之前有細廠出過套美國空軍制服,跟手出埋黑人素體配James Rhodes頭雕,完美組合!
http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=200414&extra=&ordertype=1&page=1
之前在網上看到有人自組,之前有細廠出過套美國空軍制服,跟手出埋黑人素體配James Rhodes頭雕,完美組合! ...
fishnchips 發表於 19-3-2014 01:45 PM

HT應該識做啦...咁大間公司...:cool:
好似神抄之塔咁都發達啦{:1_223:}
回復 8# anakin360

錦樣算唔算神抄? {:1_203:}
回復 5# rx78man

我都係鍾意Ironman 1的黑人上校Terrence Howard,Ironman 2個位演員Don Cheadle似非洲人多D,無論樣貌、年齡和身形都不適合拍動作電影....

回復  anakin360

錦樣算唔算神抄?
chankb 發表於 19-3-2014 02:02 PM

呢啲黑歷史唔好提啦...{:1_214:}依家仲邊會啲無'拉臣'嘅頭呀...:p
回復 9# chankb

其實好多公司出的頭雕都係"疑似"某位演員,好懷疑佢地有沒有取得版權/肖像權....?可能呢D case好難告,所以無事.... 又唔同套戲服一齊出,個產品名又隱晦,似想走法律LA
回復  chankb

其實好多公司出的頭雕都係"疑似"某位演員,好懷疑佢地有沒有取得版權/肖像權....? ...
fishnchips 發表於 19-3-2014 02:14 PM

天下 '公司' 一樣 '黑'(HOT)...:shiny:

回復 10# fishnchips

原來ching  係鐘意唔似非洲人既黑人, 我都鐘意唔似亞洲人既黃種人{:1_203:}

正經講原來Terrence Howard在第一集係全片收費最高既演員, 可能因Robert Downey Jr 未拍 Ironman 1 之前因吸毒問題淪落到拍TV, 制片人想要個形象好d既Sidekick黎旁住Robert, 最後Robert演活了Tony Stark, 但Howard在拍第二集時竟要求更高片酬及更多表演機會, 以佢在第一集的表現, 放棄佢係自然既事。

Don Cheadle 係美國非出色一線演員, 出身Saturday Night Live, 搞笑功力也比其他人蓋過, 我估 Iron man 制片請佢係因為佢收得平卦
回復 14# chankb

CHING唔好誤會,我沒有種族歧視,我本身都好欣賞Don Cheadle這位演員,只係比較2位演員,我認為佢太瘦,個樣又有點老態(50歲),扮演要上戰場執勤的軍美上校,個人認為沒有說服力,Terrence Howard來演會比較適合。不過,條友咁多要求,又口臭(事後唱衰Ironman幕前幕後班人),我係監制都棄用佢啦。