Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] HT Tony Stark (Armor Testing Ver.)劣影

話說夜晚訓唔著,就拎左Tony出黎影返輯相。呢隻都拎左好耐,一直著左幾件甲就企左係書枱。今次影相先算係認真玩,換下手,裝下腳。真係忍唔住要講講下,有得上甲係好,但換手臂真係好『牙煙』!上臂個JOINT套又唔實,結果連埋前臂一齊飛出黎{:1_206:} 腳甲要收埋條褲,除返出黎就皺晒 :42:不過呢隻都滿意既,話晒都叫似樣D同有著燈Body

夜晚唔開房燈,淨係靠枝枱燈,壇都唔起直接影!我覺得呢種Feel幾warm幾舒服,仲有種夜閑人靜既感覺。

多謝觀看 :64:
最後想講:玩玩具應該係輕鬆愉快,隨心就好了。雖然我冇高超既攝影技術,都希望冇傷你地眼。

多謝分享,分享既野無話影得靚唔靚既!最緊要自己玩得開心!
回復 2# 上帝

唔該晒師兄:64:
我低級唔可以用URL,要IMG{:1_206:}
多謝分享,玩玩具最緊要享受過程:71:

有無Ching同我鬥快出X手:^
請問你後面排ironman lego 係邊樹買。1 set 幾多魚
Good job and I can feel your passion!  Support! :71:

I'm also love to play with this set as a lot of parts included. :)
好正Ching, 後面個set ironman lego 好Q{:3_131:}