Toysdaily 玩具日報

查看: 6169|回復: 23

[詢問] Play Imaginative 1/12 ironman 42 討論

有沒有人訂了,好似完全沒消息.....
有沒有人訂了,好似完全沒消息.....
chengjosh 發表於 18-3-2014 12:11 AM

有, 聽講7-8月會出。
我之前見到有少量war machine同iron patriot不過之後見唔返, 講真我都好期待佢出, 都想睇下佢出成點. 不過因為售價原因我唔會買了. (最多只入一隻我最喜歡MK-3)
一年……當自己係HT:? 不如送咗個贈品先,馬來西亞都送咗啦!一隻1/12都等咁奈……訂咗今次的人真係似中伏!推出時間由以為的10月,12月已經一拖再拖
一年……當自己係HT:? 不如送咗個贈品先,馬來西亞都送咗啦!一隻1/12都等咁奈……訂咗今 ...
ChrisLamXYZ 發表於 18-3-2014 09:13 AM
因為12吋 mark 7的QC有問題, 所以要再做過, 跟住就所有產品都推遲了。   第一次出ironman , 叫做有良心了。 萬一好似十五機咁, 就麻煩了。
咁耐都未出到貨,又一D消息都無,我都差D唔記得左呢個系列既存在…
呢間公司真係得啖笑
我都訂了, 聽說8月出, 但相信與HT一樣, 如有問題又推遲!:handshake:
頭像被屏蔽

I don't trust this company.
They have started so many per-order.
Their release dates are so far away, if they close down....:(Just buy their figures in the shop, don't go per-order, too danger!
當figma多幾舊配件都索價8魚半(人樣重要高風險)
PI 有led, 合金 , 戰損配件,都係7魚半,  我又即管等下:45:
PI 有led, 合金 , 戰損配件,都係7魚半,  我又即管等下
getter1234 發表於 18-3-2014 02:21 PM

figma的金屬感得吾得?:he:
PI 有led, 合金 , 戰損配件,都係7魚半,  我又即管等下
getter1234 發表於 18-3-2014 02:21 PM

睇到師兄咁講令我有種"矛盾感", 第一下就"又係喎, figma唔係貴好多咋", 不過第2下"一隻6吋figure要8舊水, 真係玩唔起啦...", 不過睇得出iron man的威力同吸金力, 令好多人唔會太介意個定價~ XD
睇到師兄咁講令我有種"矛盾感", 第一下就"又係喎, figma唔係貴好多咋", 不過第2下"一隻6吋figure要8舊水 ...
jeffloh 發表於 18-3-2014 04:34 PM

Figma我介意了, 燈都無收8舊。不過可動性一流, 若果頭雕正, 咁都值
講起先搵下張單,好彩仲係道{:1_203:}
本身都預佢delay,最緊要成品靚仔少少,之前睇版都驚驚地{:1_206:}
話說佢仲收訂出其他款:44::44::44: