Toysdaily 玩具日報

查看: 7226|回復: 21

[玩具攝影] WWE Jeff Hardy(2008.12 SD!對Big Show裝束)

沒想到目前做得最像本人的Jeff公仔竟然是沒上市的產品!!
當時Mattel的Elite系列第一彈預定收錄Jeff,雕模都雕好了,
Jeff卻在玩具上市前離開了WWE,
美泰兒只能緊急取消Jeff公仔的推出。

然而生產的工廠還是把它拿出來賣了.....
頭雕擬真度百分百,塗裝精細,沒有過度噁心的肌肉,
堪稱最棒的Jeff公仔!!

P.S.衣服是賣家自己做的,其實是在TNA穿的。

Nice pics pal .  可惜jeff唔潔身自愛,吸毒..害了大好前程。
回復 2# taken

WWE每款遊戲我都有,
常常在要推出的時候Jeff就離開WWE了,
所以遊戲公司只能砍掉他,真的很傷心~

Btw,感謝每篇支持!:64:
可惜現在wwe不好看了...
回復 4# taken

Jeff是我最愛的選手,他去TNA以後我就沒看WWE了,只有玩遊戲而已
Tna 睇過下埸地氣氛完全差太遠,無心機睇...
hardy2兄弟都好正~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 7# denniskwong

但是推出的公仔好多衰樣{:1_229:}

N甘耐無再玩WWE既公仔LU 以前都會草下 依家都係得閒係FB留意下WWE 個人最愛都係619同Undertaker{:1_203:}對比之前玩過下WWE仔計 呢隻我都覺幾似
回復 9# tiikly

要找到像本人的公仔真的很難啊~
大多都是邪神等級,女角更是....
所以我唔買公仔,比例唔啱面相又唔似..只買wwe t-shirt.

quote]回復  tiikly

要找到像本人的公仔真的很難啊~
大多都是邪神等級,女角更是....
kashin 發表於 18-3-2014 05:37 PM [/quote]
good~~!!!!
而家都有keep住睇raw同SD!, 話完全唔好睇又唔係, 總算合格啦...
不過 cmpunk 又出走...
回復 12# 香港人

謝謝支持!
Punk出走應該只是劇情,
因為官網上他的商品沒有特價出清,
以往真的離開的選手的商品都會特價出清的
希望只是劇情但如果連WM30都唔出現就有D危
回復  香港人

謝謝支持!
Punk出走應該只是劇情,
因為官網上他的商品沒有特價出清,
以往真的離開的 ...
kashin 發表於 19-3-2014 10:17 AM
有銷路的大星產品, 加上合約期未到, WWE更加可借呢個話題賣佢的產品賣個滿堂紅...
某程度我都希望係劇情, 希望會有意想不到的驚喜...不過都係抱平常心...