Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: yshyan

[分享討論] 有無收到風...

頭像被屏蔽
回復 15# neo.L

其實係,肯出女角又肯用植髮既真係無幾多,以咁既成績都算不錯
比我既話,其實以貓女既質素我都ok,當然可以再好d,但我都收貨,起碼個頭唔靚,我都可以拎去整靚佢,但如果佢連出都唔出,咁就乜都無得整lu
回復 16# 超港人

但慣常如果HT會出既話,都會係fb公布左拎左拉臣先,但今次都無
頭像被屏蔽
呢集frank miller 都無份,又唔係改編漫畫
HOTTOYS 一定唔會出
回復 20# dasw123

唔係喎,今集都有Frank Miller喎
Writing Credits (WGA)   
Zack Snyder  ... (screenplay) &  
Kurt Johnstad  ... (screenplay)  
Frank Miller  ... (graphic novel "Xerxes")

我覺得Eva Green先係主角, 搶晒戲,

因為300 一, 列奧尼達一世實在太霸氣, 角色好出,  
去到二,  地米斯托克利完全無霸氣..仲有D驚驚地,  差D睇唔到佢,  

反而 Eva Green (阿爾特米西亞一世) 做得夠狠夠惡, 眼神殺死人, 企係班大肚臍將軍之間.. 勁有台型.. 班將軍都驚到腳震..
有列奧尼達此等大將風範,  好有300味道

如果出figure出得好, HT女角有望翻身, 我覺得佢夠惡型惡相, 反而仲易出,   好似之前女predator, 都係同一類惡女, 眼神都出得OK, 起碼唔會係吹氣Mary先得