Toysdaily 玩具日報

[詢問] 關於SHF ironman夾marvel legends.....

有冇師兄入左SHF ironman同時又有玩開legends?
主要想知SHF係咪會矮好多?
有師兄話差大半個頭,但睇相就唔係差咁多。

因為SHF ironman都唔平,如果明顯比marvel legends矮左落去就唔買了。
只入左shf,shf值得入手
我既avengers 配答係
ironman <---- 山口式 / SHF
Hulk <---- Marvel Select
Black Widow <--- Marvel legend
Spider man <----- Figma

如果你想知 shf iron man 同 ML Black Widow 高度差距可以比張圖你睇
不過如果只係比 Iron Man 就幫你唔到...
有冇師兄入左SHF ironman同時又有玩開legends?
主要想知SHF係咪會矮好多?
有師兄話差大半個頭,但睇相就 ...
edmondphk 發表於 13-3-2014 11:16 AM
可以等FIGMA版

好似高一些
可以等FIGMA版

好似高一些
mushroom 發表於 13-3-2014 12:08 PM

無錯,165 mm,一定高過 SHF
我既avengers 配答係
ironman
神打魔帝 發表於 13-3-2014 11:56 AM

都好呀, 麻煩師兄{:1_220:} (或者SHF與ML standard人型高度比較就ok)
SHF隻IRONMAN係矮左少少
唔止高度
Shf成隻細左成個碼的

左: SHF Iram Man 中: ML Black Widow 右: Figma Spider Man

Spider Man 145 mm 高,

SHF Iron Man 目測應該高佢 5 - 7mm,但遲d 8月出既 Figma IM Mark VII 有 165mm 高,
比我會等果隻,希望幫到你
左: SHF Iram Man 中: ML Black Widow 右: Figma Spider Man

Spider Man 145 mm 高,

SHF Iron Man 目 ...
神打魔帝 發表於 13-3-2014 01:46 PM

唔該師兄意見, 咁我等FIGMA