Toysdaily 玩具日報

[其他] 真人版閃電俠開拍~

多謝通知,期待收看。{:1_226:}

今次TVB追得咁快?
不過睇左幾集,覺得真係麻麻地,都無心機追落去,選角係一大問題
kevchan1103 發表於 2-12-2014 10:11 AM
今次TVB追得咁快?
不過睇左幾集,覺得真係麻麻地,都無心機追落去,選角係一大問題

尤其同green arrow一齊睇,d格局同套路真係估到哂

green arrow 自S3後都已經唔好睇。
頭像被屏蔽

Yes, 加埋套不太好睇的suit,真係幾趕客...
套衫唔夠核突,可以再核突D
https://www.flickr.com/photos/mi ... faves-40156815@N08/

我覺得套衫唔差, 係d鱗狀野有d怪
第1集便暗示博士可能是antiFlash, 太快了吧.
坦白講 ARROW係越睇越悶, FLASH係第1集已令我沒趣追下去.
非人設之罪, 是他的對手外表太沒特色了.
其實個人認為套衫睇睇下都開始順眼,
而arrow就真係開始有d悶了:78:
stephen727 發表於 5-12-2014 03:12 PM
其實個人認為套衫睇睇下都開始順眼,
而arrow就真係開始有d悶了

S3第一集就整死我女神:time:,香港線又粗製濫造
我覺得都幾好睇, 都有keep住睇. flash本身唔係依靠力量而係speed, 所以瘦d我反而覺得合理d~ 件衫好唔好睇就真係個人感覺了, 總之"功能上"合理就可以~我又接受到, 起碼比緊身膠衫好~ XD
edmondphk 發表於 5-12-2014 03:40 PM
S3第一集就整死我女神,香港線又粗製濫造

香港版本我冇睇過啊:78:
哈哈佢我就冇咩興趣,Felicity 唔好死就得:D
stephen727 發表於 5-12-2014 07:30 PM
香港版本我冇睇過啊
哈哈佢我就冇咩興趣,Felicity 唔好死就得

香港線唔係指香港版本
我諗你未睇 ARROW SEASON3,我就唔劇透了

edmondphk 發表於 5-12-2014 08:09 PM
香港線唔係指香港版本
我諗你未睇 ARROW SEASON3,我就唔劇透了

咦,我get到你講咩喇,我頭先誤會左你既意思tim:DD
我睇到最新果集架喇:78:
stephen727 發表於 5-12-2014 08:16 PM
咦,我get到你講咩喇,我頭先誤會左你既意思tim
我睇到最新果集架喇

果個所謂香港真係得啖笑
無BUDGET就唔好吹到咁遠:angry: