Toysdaily 玩具日報

查看: 11064|回復: 6

[詢問] 關於收藏TOMICA,的膠盒(附圖)

我想問除左Y拍外仲有無咩地方有呢種膠盒仔賣? 因為最近開始慢慢慢慢儲多左,想保護得好少少,所以想向大家請教下! 感謝感謝!!
灣仔鴻興幫到你{:1_203:}
回復 2# hktfhktf

今日下午去問過,佢話無哂現貨可以賣...ANYWAY THANKS!!
前日去買咗幾pack......
回復 4# ywwong

咁我下星期去多轉先!!!但可否大約講講點賣法 方便落order唔洗再問! thanks!
回復 5# ~^~^~

你直接同收錢個哥哥講話想買 裝tomiac 車仔膠盒就ok
    佢地有幾隻唔同大細size 佢通常都會問返你要咩size
    p.s. 佢地唔係成日有貨 所以你上次買唔到
           我都成日摸門釘 好在都係順路去唔係車錢都蝕
           我建議你係佢個fb 問左有冇貨先去
回復  ywwong

咁我下星期去多轉先!!!但可否大約講講點賣法 方便落order唔洗再問! thanks!
~^~^~ 發表於 3-4-2014 05:46 PM

yes..  同店員講話想要 "tomica 膠盒仔",佢會問你要咩 size 同幾多包... 一包好似有 7個...

size 就 2 號係 regular.. 3 號就大 size.