Toysdaily 玩具日報

查看: 5186|回復: 29

[玩具報告] 好耐無出post! Captain America 2 - The Winter Soldier

好耐無出post la! 今次係4月上映的美國隊長2, 玩在電影前, 去片!

全Set, 造型, 可動都最正最值得買既 C.A!

盾 x 1, 掌 x 1, 指 x 1, 頭 x 1. 今次真係正, 有頭有手可換!

面相一流!

好Detail

算係靚仔啦!

手腕有關節!

換頭!

山羊座手刀!

新舊一比

Marvel Legends w1 - Steve Rogers. 面相比較老!

換左好好多( 其實只係放上去)

Winter Solder - 二戰時, Steve Rogers 的好朋友, 因一次同隊長執行任務而墮海(第一集尾段). 後被蘇聯軍隊救起. 洗腦改造, 主要用於刺殺. 由於沒有任務時會被冷藏, 所以外貌和被冰封的隊長一樣沒怎麼變. 亦由於冷藏關係, 故名 Winter Soldier!

怪槍 x 1, 頭 x 1! 無乜配件, 又無手換

個樣唔知咩事....都係帶面罩好d!

好友對決!

被人炒到飛起的Black Widow

手 x 2, 頭 x 1

面相造得好似!

配有 Avengers 頭可換

槍? 請自備

可動不俗

多美麗的女人!

多謝收看!

特別鳴謝: 小堅!

我都咁:DD

隊長人樣換番漫畫身:71:夾過電影版!
係叨, 可惜join位唔啱, 插呂入:42:
唔該鳴謝我...
等睇你齊人個張...
回復 3# hkfelix1984

唔理,放到照換,今次黎個真•黑寡婦互換:D

香港暫無黑喵,全城熱搶雙妹o麥 :DD
回復 5# ChrisLamXYZ
好彩唔中
    :38:
回復  ChrisLamXYZ
好彩唔中
hkfelix1984 發表於 12-3-2014 09:27 AM

幾時影大合照???
:58:
齊套!人生贏家! :46:
Ching隻bw邊度入架?度度都冇……{:1_240:}
回復 9# rx78man

比炒家買晒嚟賣,TD美玩區已經有兩個
Ching隻bw邊度入架?度度都冇……
rx78man 發表於 12-3-2014 11:44 AM

樓主個隻係朋友友情價黎...
呢三隻係180 x 3...
唔好問邊到買,因為一定冇...
回復 6# hkfelix1984

你可以完全回避:43: 勁:$
好粗糙下.................
回復  hkfelix1984

唔理,放到照換,今次黎個真•黑寡婦互換

香港暫無黑喵,全城熱搶雙妹 ...
ChrisLamXYZ 發表於 12-3-2014 02:08 AM

正阿Chirs,好波!

Black  Widow紮起頭髮好索!
回復 11# 小堅
好一句唔好問,一定冇,灰了:56: