Toysdaily 玩具日報

查看: 3354|回復: 15

[個人收藏] 出左好耐都搵唔到,出現地點竟然…Figma/粘土專用夾夾

離上次發貼只係一日既事,實情係我都估唔到今日會買到夾夾們(其實之前有個黃色,但今次係白同透明)都唔夠,出現既地方竟然係…
三聯!!三聯!!三聯!!(要講三次)
之前係FB見大大買到粘土PartsA同B,想去睇睇,目標搵唔到反而買到其他野

雖然盒係寫粘土用,但Figma用是ok的

嘛,既然唔係新野,影幾張相就算
啜啜果個玩進擊同spiderman真係必入{:1_220:}
佢連住 figma / 黏土 同個夾粒"的"
係咪同平時跟盒送果個stand 一樣 ?
因為我已經爆左幾個, 所配返
同埋可唔可以暗示一下幾錢
:64:
師兄, 請問係邊區嘅三聯呢? 幾多錢呢?
佢連住 figma / 黏土 同個夾粒"的"
係咪同平時跟盒送果個stand 一樣 ?
因為我已經爆左幾個, 所配返
同埋 ...
惡魔貓仔 發表於 11-3-2014 09:44 AM

我記得有少少唔同,我反到去再睇睇
我係灣仔三聯見到,半魚1個
半魚一個都唔算平,不過又真係幾實用,有得諗....
我刀入咗2個貼玻璃既睇下門口...1个三笠用, 1個克雪用
有冇ching 知九龍區邊間分店有,打過去旺角同鑽石山都冇....
回復 8# 神打魔帝

太子始創 行去旺角方向 ...過D有間專賣動漫野地鋪有
回復  神打魔帝

太子始創 行去旺角方向 ...過D有間專賣動漫野地鋪有
nela 發表於 11-3-2014 03:43 PM

謝ching 報料:$ 我記得你好似之前都搵過。打去問完,
原來同三聯果間同公司:Q
回復 10# 神打魔帝

u re welcome .... take more photo to share together la ...
有冇ching 知九龍區邊間分店有,打過去旺角同鑽石山都冇....
神打魔帝 發表於 11-3-2014 15:17

借問師兄你點同佢講??點形容??:64:
BTW,夾夾灣仔船仔都有,好似 5x,但係我想要吸吸!!:handshake:
借問師兄你點同佢講??點形容??
BTW,夾夾灣仔船仔都有,好似 5x,但係我想要吸吸!!:handshake ...
Godzima 發表於 11-3-2014 04:37 PM

我形容係一個「支架」,一邊係吸盤/ 夾夾,另一邊係for 支撐人偶用
白色細細盒,50 左右
其實聽得出佢地唔係好明,幾間都話冇
再打番去灣仔果間有個好耐心既妹妹幫我搵
最後同我講其實d 野唔係屬於三聯
係中華書局果間,所以難怪佢話佢check 唔到xdd

有興趣既ching 唔洗打去三聯問,直接打去中華書局
吸住果個感覺不太耐用=_=....

夾實際D....
昨日入手,仲有折,折實都係$ $#
入左吸盤,本身諗住入一個,但有折所以入左三個
比進擊小隊