Toysdaily 玩具日報

查看: 6630|回復: 12

[詢問] 網上BID左張Heartbreaker單

我第一次係網上BID左張hottoy 既heartbreaker vip 單, 佢上面既電話係賣家既, 我想問係吾係可以拎張單去hottoy 改番個電話架?? 一或到時見到有貨派就自己打去問就OK 架???
THANKS THANKS!!
其實佢會幾時派呢?? 我買果時見佢寫2014 Q1既.....
回復 1# royt1980

不如到時貨派先打去問,實大把Ching post消息同相出來....去hottoy 改電話要比50手續費,
個人建議, 唔洗浪費金錢去"加電話". 就算加佐電話, 舊果個仲係度.
無得改電話,只有加多個電話落去
建議你加左電話先好D
CALL客時會打埋比你

AND BID單都有風險,個單原有人可以報失,佢拎貨時即場打通佢個電話就拎得
HT認單唔認人,邊個快手邊個拎先
頭像被屏蔽
bid單有風險啊 , 我聽過好多流單
如果真係要bid都搵d 100.%正評
btw我覺得都唔洗咁快bid住, 派 ...
jerry1023 發表於 10-3-2014 05:12 PM

有瀉嗎? 點解我見親都貴過原價既!
Im系列除左Tony同滿大人外暫時印象中好似冇一隻瀉過. Heartbreaker我覺得都吾會瀉.
利申本人不是炒家, Mark 7 我都想後追但炒得太貴.
只能講祝你好運啦師兄…希望你遇著個好賣家
bid單有風險啊 , 我聽過好多流單
如果真係要bid都搵d 100.%正評
btw我覺得都唔洗咁快bid住, 派 ...
jerry1023 發表於 10-3-2014 05:12 PM

"btw我覺得都唔洗咁快bid住, 派大貨個價一定瀉 , 應該仲平過你依家bid個價"  師兄點解覺得大瀉呢?
第一次bid 單我真係俾5O元ht 洗
之後發覺留意返呢度或fb 根本連5O元都慳返
最仲要係一見派貨岩timing
第一時間上去取就可以,從未試過有問題

吾該晒咁多位師兄, 因為之前吾知可以訂, 而且見到heartbreaker 真係夠惡夠特別, 所以先係網上bid左張單返黎, 希望吾會係流單黎啦....
我都會上多D toysdaily mon 住佢出左未既 AND 我都有CHECK 番賣家, 應該OK既, 都重有賣野, 同埋係4百幾個正評, 0負評既!!!
其實重有多個問題, 伊次heartbreaker VIP 單 同普通單, 差別係吾係VIP 可以拎貨先??

THX ALL!!!
回復 10# hawker

點知派到那日單?
回復  hawker

點知派到那日單?
lfli 發表於 11-3-2014 02:13 PM

到時呢度實有ching 報訊/自己打去hotline問