Toysdaily 玩具日報

查看: 4021|回復: 17

[個人收藏] 調查兵團裡的偽娘?你真係男角?Figma阿爾敏

今次主角你巨人入面既第二男主角(?)阿爾敏。話說Figma巨人角色出既次序真係怪,出三笠先都可以理解,但第二隻竟然係阿爾敏…
三笠我係訂第二水,所以阿爾敏就係我第一隻巨人既Figma(其實都係我第一隻用2.0素體出既Figma)
Box Art方面由用2.0素體開始就統一,雖然係簡潔左,但係就冇左原本每隻就唔同既獨特設計,真係有D可惜(粘土都係一樣…)

Body方面應該同三笠冇咩大分別

Full Arma,其實都冇咩特別缺點,但如果斗篷可以係布製就最好

…………調查兵團比利!!

最好玩既樣

抽左成舊水都未抽到要張野(宜家d蛋都唔平)

At Last

Bye!!
:71:
師兄真係有大愛...
咁快就入手...
點解唔等慢版???
正呀, 我都好想入呀..........可惜價錢太金...............:80:
正野~~~~~~~~~我買一隻夠了, 兵長~~~~~
計公佈次序既話佢應該係第4隻
三笠--->艾倫--->兵長--->阿爾敏

不過可能阿爾敏係偽娘,要改動既野唔太多,所以可以出先xdd
我自己就等緊慢版:56:
有愛但無份...睇咗當買咗{:1_237:}
呢隻好貴...我都有買
我等七月,但睇價錢先決定
師兄真係有大愛...
咁快就入手...
點解唔等慢版???
小堅 發表於 10-3-2014 10:28 AM

哦,其實因為日本果面識人幫買所以可以入到會場版

計公佈次序既話佢應該係第4隻
三笠--->艾倫--->兵長--->阿爾敏
不過可能阿爾敏係偽娘,要改動既野唔太多 ...
神打魔帝 發表於 10-3-2014 11:58 AM

-0-可能我記錯,但Body基本冇分別,其實出得快d都得
師兄真係有愛 ~ 我以為我隻三笠係第一水(已經係第一日訂)點知原來係第二水 . . .
而家已經退咗熱,到咗手可能都係原盒得個擺字 . . .
難得師兄你連呢個疑似真女主角咁貴都入手,真係好有愛 ~ :71:
最後一張好英,但係我未見過亞敏姐有咁Man過 ~:34:
美圖支持,阿爾敏我都好想入,不過價金左dd,都係等等等……:D
哦,其實因為日本果面識人幫買所以可以入到會場版
阿茶子 發表於 10-3-2014 11:54 PM

恭喜師兄入到好物...
:71:
我都入左三笠算, 如果乓長平可以考慮下.:78:
:52:絕不向炒價低頭~~~~~~
我訂灑3隻, 三笠 (4月)--->艾倫 (5月)--->兵長 (6月)。
我見到街隻阿爾敏會場版都幾貴下,聽聞之後會再出,所以唔出手住,等下先。