Toysdaily 玩具日報

查看: 4886|回復: 10

[Medicom] Fate Stay Night Zero - Saber (Suit version) (重影)

最近入了兩隻Medicom 1/6 Figure,當中一隻係Fate Stay Night Zero 的 Saber (Suit version),起初都覺無咩身材唔多想買,但睇吓睇吓覺得身形線條修長,特別係對腳形態很美,實情是九頭身Model身形:D ,因為盔甲版覆蓋住美好身段睇唔到,所以最後都忍唔住買了:love: 。

有三個表情和兩款髮型可更換,頭髮馬尾可以轉動:! 。

把無形氣劍對於個Figure嚟講重咗,舉唔起:53: 。

另外一盒的Medicom,就係格斯,荷包大出血:70: ,有時候再影吓相。
我係蕉人睇過幾靓,但價太貴啦 {:1_200:}
影相背景唔好用黑色,睇唔清楚
saber 唔著甲無咩興趣所以無入
格斯 我都入左比想像中好,好想佢出黑色劍士ver
我係蕉人睇過幾靓,但價太貴啦
影相背景唔好用黑色,睇唔清楚
pabio 發表於 9-3-2014 11:21 PM

聽師兄講轉過嗰黑背景:80:
saber 唔著甲無咩興趣所以無入
格斯 我都入左比想像中好,好想佢出黑色劍士ver
hoho10120998 發表於 10-3-2014 11:58 AM

我好相信佢會陸續咁出,我一定會支持佢!:$
靓女晒,等你的烙印圖片,
我都訂左,但未取:35:
請問幾錢............
this suit version is better than armour version.
this suit version is better than armour version.
師兄,本來想等你post格斯啲相,睇過ok至買,不過等唔切了,已入手了:)
eva人既身形幾好!不過價錢...{:1_222:}