Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: pandafung

[玩具報告] Walking Dead Daryl & his Motorcycle 快映一張

回復 14# numan123

我買時,老細話佢還剩下三盒
Ching你地個隻左腳
腳眼位置有冇向外"咬"
Check過左右腳同腳掌係岩!!!
回復 17# 老實人

向外"咬"?冇wor,可以影張相望望嗎?
呢隻都有訂, 但麥記做WALKING DEAD啲面相始終冇乜心機
買 唔到 :63:    有冇人知邊度仲有
星期一見笑萬地庫最低層有,煙士點一樓對正電梯嗰間有....唔知而家點。

買 唔到     有冇人知邊度仲有
SOB 發表於 13-3-2014 12:28 AM
回復 19# Jericho

做得最出色係得Merle Dixon,似到冇朋友!

剛出果一wave,即Maggie,Glenn,Tyreese果一set,有冇人知邊度重有?
回復 23# pandafung

try supermantoys for some of those. maybe not the full set though.
I did not see anymore Daryl with bike box set on tues. All sold out so fast!!!
回復 23# pandafung

兆萬有間有美漫賣嘅鋪頭有
兆萬地庫最底層, 最入有間鋪, 有唔少WALKING DEAD公仔
我覺得TYREESE都幾似
回復 26# Jericho

係?我未見到呢wave既實物