Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 美國隊長2

回復 45# Whiplash

所以聽講Avengers 2 而家先趕拍她的戲。
我決定待av2才出手.
回復  Whiplash

所以聽講Avengers 2 而家先趕拍她的戲。
anwching 發表於 8-3-2014 08:27 AM

因為大左肚...

my modified old CA

Tong Tong CA

對boot分別最大...
米住先,黑小姐3.0有冇大槍先?如果又係得兩把槍仔的話...{:1_215:}
唐唐真係最意興欄柵,我連把玩都冇興趣,由得他瑟縮一角
回復 43# 不肖生

都係既,而家佢大埋肚唔知生完返黎會變成點,雖然話有black widow電影(起碼都2016!),到時唔知咩形象∼我諗winter soldier同avengers2(因為已拍緊)係最後機會喇∼
隻美隊仲係舊衫既????
我好期待winter soldier & falcon :35:
其實我想買返局長...
唔知今次會唔會返炒出多次
Falcon please. :57:

仲有位'西裝友'...唔知係咩野身份...
今次我就學精左啦...連'預告'都唔睇...
唔好好似iron man3個'滿大傻'咁大叫中伏{:1_237:}
4.4.14之後直情唔上網,唔上TD...
費時俾人'劇透'{:1_220:}
仲有位'西裝友'...唔知係咩野身份...
anakin360 發表於 9-3-2014 07:43 AM

Alexander Pierce係Marvel世界World Security Council成員之一,
S.H.I.E.L.D.亦受World Security Council管轄,
Avengers戲中Nick Fury亦要向幾名World Security Council成員交待事件經過。
即Nick Fury權力比Alexander Pierce更要低一級。