Toysdaily 玩具日報

查看: 11021|回復: 47

[改造交流] 狼人 The Wolverine [劣圖數張,敬請注意]

狼人 The Wloverine - 一直以來都列為其中一件想收藏的人偶,苦候適合頭雕多時,由Last Stand至武士激戰,由於個人覺武士激戰的頭雕畢竟少了一點狼味,最終選擇左The Last Stand 頭雕作為今次目標,希望大家會喜歡今次的作品...!!
謝謝各位師兄支持!!

頭雕:Hottoys MMS 187 The Last Stand
素體:Hottoys Bane's Body
配件:背芯、骨爪、鞋 (武士激戰)、外套 (G.I.Joe - Bruce Wills)、褲 (MC Toys) 及雪茄 (轟天猛將 2)

特別鳴謝:Ivan (著燈雪茄製作)

多謝各位...!! :64:
有狼味{:1_220:}
換左BODY果然有番霸氣(D毛都畫埋, 勁), 咬雪茄好襯呢個頭既神情, 重油既功力無容置疑啦, 讚!!!
超正, 好功夫. :shiny:
我最喜歡都是這款,雖然唔似主角,但有霸氣,加咗燈更正!支持!
DreamWorks大大,你真係整得好正! 讚!
Dreamworks 兄,你的作品每次都好吸引:71:
量產量產量產量產量產量產量產量產量產量產量產量產:75:
型到震呀{:1_220:}
冇得傾,技術嘅表現!
仲有選擇配件嘅眼光,強!
嘩!正!:x
連胸毛、手毛都油埋!咬住雪茄,內外都盡顯漫畫版既原祖狼人感覺!:71:
好正!!
衣服,雪茄,心口毛同手毛,都係亮點!!
令到WOLVERINE 更加正!!
正! 如果的水加少少白色仲正
正到震!!!好有X-men第一戰彩蛋嘅Feel啊!!!遲D加埋白頭髮就有埋50年後個樣啦!!!
讚阿~!!!改的真優!!!:71: