Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] IRON MAN 3 ROSE HILL TONY STARK 已開封

回復 44# easy_biddings

Commercial address usually faster
師兄,我都係gum ,快d check check
我打去問TGX 我件貨已經送左去另一個唔係我ge 地址兼比人收埋
依 ...
LemonTea 發表於 11-3-2014 10:57 AM

我有friend 和你case 一樣因為落單時入錯䏈絡電話而送不到去住家地址,check status 又係有人簽收咗,之後打上去Tgx check 原來件貨係return 返milkcargo 簽收返。你應打去Milkcargo 再安排收貨。
回復 45# LemonTea

我都等緊速遞公司回覆,上網check 又話收左貨
派貨當日應該有email 話俾你知
冇就真係打去問穩陳D
我有friend 和你case 一樣因為落單時入錯䏈絡電話而送不到去住家地址,check status 又係有人簽收& ...
figo2007 發表於 11-3-2014 01:47 PM

我個case 係 有人聽左電話兼改埋地址去左藍田 (suppose Milkcargo 係quarry bay)
.... 同埋我根本無入過果個電話 no.
頭像被屏蔽
只前上網買唔到,請問呢隻,唔知HOTTOY會唔會左出普通版?
呢隻嘢原價幾多嫁?
公仔$1080 連運費$1223
公仔$1080 連運費$1223
ssandy 發表於 12-3-2014 05:14 PM

多謝師兄資料~

Rose Hill Tony 駕臨新加坡。無限量通販任君選購。

號稱限量 300 隻, Hot Toys 既回應係:有D咁既事?邊個話架? 300 隻係個地臺印 Milk 之嘛。 Rose Hill Tony 係無限量通販架

岩岩買佐隻即刻開盒上圖。 Hot Toys 你以後想我信你會有限量版?

我個 friend 叫我 25 魚幫佢硬食佐隻話驚限量買唔到,宜家狂嘔血
岩岩買佐隻即刻開盒上圖。 Hot Toys 你以後想我信你會有限量版?

我個 friend 叫我 25 魚幫佢硬食佐隻話 ...
sbyk 發表於 17-3-2014 08:32 PM

呢間公司真係...{:1_222:}
地區限定300隻吧,點會全世界限定呀?
回復 56# sbyk

同當年War Machine MK1.0 MILK version事件一樣,個頭玩限定,個頭又出多一批special edition,分別只在支架有MILK logo,中哂招.....