Toysdaily 玩具日報

[最新報價] EX合金 神勇飛鷹俠 Spartan 火鳳凰模式

實在夠賤格 . .  . :53:
上一隻彩版成功忍手,但今次加上人仔真係好吸引... 唔通荷包真係難逃一刧?:56:
EX 初版買唔到係無所謂的,佢必定加嘢之後再版,這間公司的銷售手法不太喜歡,令到每次買初版的人好似俾人揾笨。
火都來。。。。勁賤, 分明玩野........這間廠以後佢出咩都不會再買......
現在先出人, 買左之前個隻.......無理由再買 .........:blame:
買左之前個隻既師兄可以考慮分體display:^
呢D純粹係商業策略, 實在無可厚非....
之前隻Black Getter 出 Repaint Version, 大家不是好開心嗎?
都係個句, 玩具之麻, 睇開D哪....
Black getter是誌上限定佢都可以無信譽再版,可況呢隻呢!有D人話這樣不算再版,大家心照啦!有D人話紅三一初出點解禁貴,D人就話因為限定三千隻所以貴,最後原來係限定顏色和配件,所以支持佢初版的真係俾人揾笨。
今次有人仔又真係幾吸引呢.................:43:
頭兩隻火鳥一早公佈左紅色版, 呢隻預左會同一命運
頭像被屏蔽
:45: 人仔係吸引,不過太細隻!
{:1_237:} 火都無一點!:34: pass
除了人仔、機體的顏色之外,是不是要再加一些特效配件?例如:火焰把機身包起來
bob2007 發表於 3-3-2014 23:01

火焰特效配件~ 打火機同火水...
用法: 淋火水落隻機度, 用打火機點火...
火焰特效配件~ 打火機同火水...
用法: 淋火水落隻機度, 用打火機點火...
jamcat 發表於 4-3-2014 02:07 PM

唔駛。用一張透明紅色玻璃紙貼在玩具柜,裡面普通版就變火鳳凰版了。
小弟最初看到火版都有小小不是味兒。。。。
但看真d想真d後,
明白自己是想買返兒時買唔到的”彩色”朱古力,
雖然人仔係好吸引,但彌補兒時遺憾絕對係選彩版

唯有盼望人仔另外一途購入
[quote]小弟最初看到火版都有小小不是味兒。。。。
但看真d想真d後,
明白自己是想買返兒時買唔到的”彩色”朱古 ...[quote]

玩具達人, 俾個 good 您, 玩玩具最緊要開心!