Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: michael18118

[分享討論] 請問SHF PSYGA是否被炒起左?

呢隻野除左白膠衰d外, 我唔見有油出界, 拳頭上的箭咀仲好sharp. 飛行器都造得好. 整體超過delta.
拍賣場由2月27號開始至3月1號都有生發發,生久久,世易寧, 世易午, 世生寧, 世世寧, 世久發, 世久久
我玩緊 我又唔覺好差
配件多 又型 呢隻堅正喎!
玩具人生 發表於 3-3-2014 04:51 PM

i agree. No problem for mine! Very enjoy when playing!
呢隻野除左白膠衰d外, 我唔見有油出界, 拳頭上的箭咀仲好sharp. 飛行器都造得好. 整體超過delta.
bigtomm 發表於 4-3-2014 09:23 AM

整體真唔係差, 但一直講唔到欠了d乜, 現在感覺到, 就同師兄所講一樣, 白色唔似
回復 17# iorik

今個月係新年之後,出品少,點都要揀樣野炒黎賺下!
見到七字頭了:72:
我覺得最差係拎唔穏兩支柺:53:
見到七字頭了
布魯士 發表於 10-3-2014 01:29 AM

我見到8字尾到盡.:72:
on9 炒到咁一d都唔值囉...........玩少隻...橫掂仲有大把野未入
回復 15# 玩具人生

呢d係米叫酸溜溜的感覺?不過我係555迷,所以都有訂,情意結呀