Toysdaily 玩具日報

查看: 7222|回復: 11

[詢問] 新手入各位大大覺得雷神既LOKI 第一版會跌價嗎??

多多指教 !各位大大覺得雷神既LOKI 第一版會跌價嗎??

看過好多網站都被人炒得好貴  後悔當初無入T^T

會有跌價可能的嗎???

thx!
連你都開 post 問,點會跌 ?!
你睇第二版出成咁就知一定升到baba聲
樓市跌,都輪唔到loki ver.1跌
樓市跌,都輪唔到loki ver.1跌
wing1123 發表於 25-2-2014 08:58 AM

我同意呢句~
keep住啦,會超過hawkeye既
就算Loki 2.0 大貨的頭雕可以改善,配件少過1.0很多係事實,1.0短期內肯定不會跌。
另外,Avengers 2已經confirm左唔會有Loki出現。最有機會是在雷神3出現,不過我估最快要到2017, 2018先上畫,因為Marvel 2014-2017仲有大把戲排住上...
已確認:
2014年4月 Captain America: The Winter Soldier
2014年8月 Guardians of the Galaxy
2015年5月 Avengers: Age of Ultron
2015年7月 Ant-man
Marvel已確認 2016年5月、2016年7月、2017年5月會有新戲上畫,但未知邊套,傳聞好大機會係Doctor Strange、Black Panther、Inhumans或Avengers 3
另外,Black Widow將會開拍獨立電影,但連同Ironman 4、Thor 3、Captain America 3、Ms. Marvel 等電影,全部未落實幾時先開拍,總之就算真係拍都無咁快,因為Marvel都講過自己產能有限....
:77:
不用後悔,
現在就入,
反正錢財如糞土。
貴貴都要入,
立即行動。。。嘻嘻。。。
頭像被屏蔽
如果真係好有愛好有愛就盡早入手~
免得被d人愈炒愈高到時自己心up,
但自己覺得太貴了, 未上畫thor2個陣見有人放1600都冇乜人要><
而家大約要俾多一張金牛~
雖然真係做得唔錯~而且loki個奸角一樣咁討好大眾!!
到時睇下ver 2大貨會係點...
如果頭雕方面改返好d都可以唔洗捱下炒價玩到!
回復 10# lainam516

我都覺得等下無妨。如果我無VER 1.0的話,我會等2.0個辦出左先,或1.0個價回返D先。如果2.0個頭雕真係冇改善,或者1.0唔跌價,我當買少一隻,依家個價太瘋狂。除非樓主對LOKI有大愛...
頭像被屏蔽