Toysdaily 玩具日報

查看: 5724|回復: 11

請教一下各大大HT Mark 7 / Mark 42

真係諗左好耐,想請教一下c hings,如只可後追一隻,應該要Mark 7 定Mark 42?

本身已有Mark 6 同 Mark 21,  其實7同21同模,係咪應該要42?而且7係唔係講過會出Diecast?
個人建議 mark 42, 因為 diecast, 而且你已經有 mark 21, 再追 mark 7 驚喜少佐.

我會賣左MK21,買MK7 和 MK42,畢竟7同42先係主角機種。以上純個人意見。
回復 3# fishnchips

唔係batttle damage ar, 普通版而己,兩隻而家都個炒價都差唔多......
頭像被屏蔽
:74:
不用思前想後啦,
為免夜晚床上輾轉反側,
大白天茶飯不思,
唯一解決辦法。。。。
就是兩者兼得而後快∼!!!
立即動身!!!
我會賣左MK21,買MK7 和 MK42,畢竟7同42先係主角機種。以上純個人意見。
fishnchips 發表於 24-2-2014 03:20 PM

我同意師兄說法...
始終mark21其實冇乜特別之處...
賣左去再入mark7同mark42仲好, 以下純個人意見!

mark7可動算高...又型, 做到爆地動作~
而且又有小小戰損甲又多配件又有tony頭!!
最重要係始終都係紅色ironman!!
至於mark42, 雖然ironman3入面...
佢時常失控, 但金色為主加小小紅色真係幾型下,
而且又有戰損甲~最重要係合金,
warmachine mark2既合金大家都讚
我諗mark42合金派貨個陣衰極都有個譜, 值得一入!!
回復 4# saihttam

如果mk 7 OR 42 一定要2選1,我選mk42,因為我無玩過合金IRONMAN。
如果MK 42 同 ip比, mk42仲好

mk42有損戰件

ip只多個炮
如果今世只入1隻ht ironman,現在要即入的話: avengers mark 7 / 可以等下先: Diecast mark 3
始終ironman紅金色最有代表性!
如果係樓主既情況,已有mark 6 和21,建議可先賣掉21,再追合金42
感謝各位c hing 意見,已於Yahoo 追左42 訂單~Mark 7 可能曡埋心水搏佢出diecast 版了
回復 11# saihttam

You will no regret~~