Toysdaily 玩具日報

查看: 5826|回復: 10

[其他] [手機傷眼相] SIDESHOW General Grievous

買了的師兄要度一度位擺啦

General Grievous真係好正!!活動能力唔算高不過真係超正!!!無買錯

手部同劍有磁石不怕會甩劍!!買左唔會後悔!!(因為應該唔會再有一件咁大既General Grievous產品)
鍾意General Grievous就唔好錯過!!!
我中午都收到了,好正

我都係今日屋企人幫我收貨, 而家仲未放工, 心癢癢中{:2_248:}
i am waitlist now.......
last一幅好有氣勢~!!!

在toy hunters訂左...應該要等多一個月先到貨....
cobra_eric兄,後面隻stargate蛇頭好正呵!系手辧定figure?可以post相出泥嗎?
Grievous 好高啊!等孩記出六寸!
我中午都收到了,好正
mattchan 發表於 21-2-2014 03:27 PM

咁仲唔影D相分享一下:57:

我都係今日屋企人幫我收貨, 而家仲未放工, 心癢癢中
toms110 發表於 21-2-2014 04:35 PM

玩左未呀:D不過隻General Grievous咁大隻係屋企人面前玩唔係幾好意思{:1_201:}

i am waitlist now.......
BBCC 發表於 21-2-2014 05:47 PM

SIDESHOW官網訂??

last一幅好有氣勢~!!!

在toy hunters訂左...應該要等多一個月先到貨....
MAX 發表於 21-2-2014 07:22 PM

多謝MAX大讚賞:35:General Grievous活動能力OK
落在你手POST一定仲正:71:

Grievous 好高啊!等孩記出六寸!
tolete 發表於 21-2-2014 10:26 PM

General Grievous 真係高得好誇:time:其他12吋顯得好似小朋友咁{:1_201:}
cobra_eric兄,後面隻stargate蛇頭好正呵!系手辧定figure?可以post相出泥嗎?
無腳甲醫生 發表於 21-2-2014 09:17 PM

難得你有興趣{:1_203:}post相出黎梗係無問題啦{:1_220:}
其實係EXAY入手的!!連運費1500左右啦!!見係可動FIGURE先買咋
不過D衫痴死晒!!想換BODY都唔得{:1_217:}

引我買係隻眼竟然識發光{:1_236:}
似系自家制和,低玩過果隻炒到成千既8吋蛇頭
師兄我對你的Deadpool好有興趣{:1_236:}