Toysdaily 玩具日報

查看: 8031|回復: 13

[個人收藏] SideShow General Grievous 到貨

先稍微拍幾張,認真玩還需要很多時間.等周末再來.

簡單感想
1.塗裝很不錯.有到位.
2. 關節很多,可動不錯.
3. 很多關節是齒輪式的,無法細調動作.
4. 由於設計的關係,非常不容易站穩.外加上四肢的設計很特殊,想擺帥氣的姿勢還需要多加研究.
5. 有一個肩膀的關節被卡死了,無法動,正在跟SideShow申請新關節中.

請問眼會發光 ? 心口呢 ?
請問眼會發光 ? 心口呢 ?
有性格 發表於 19-2-2014 06:32 PM

眼睛不會發光.不過是透明件製作的.因此可以透光.
胸口也是透明作,隱約可以看到內臟.
請問連運費要多小錢?
回復 4# 步京暈

美國境內免費, 寄HK US$43
sideshow派還是ht派?thx
迎玩得白兵多, 玩係唔同沙窩人物覺係開心, 呢隻General Grievous高過白兵企埋一齊確有氣勢
唯一不滿係下學白兵d盒, 慳位d得唔得....:sad:
我果隻都應該係呢兩日收到, 希望唔好有sad, 因之前隻Darth Vader勾lightsaber個勾安裝向內, 驚越換越衰, 諗左幾日決定由佢.{:1_204:}
呢隻我都有訂,唔知幾時派到呢?:*
無訂到:63: 到時唔知會唔會有現貨賣
剛剛收到:Q不過General Grievous真係大隻到好誇張:Q:Q:Q

買了的師兄要度一度位擺啦:50:
先稍微拍幾張,認真玩還需要很多時間.等周末再來.

簡單感想
1.塗裝很不錯.有到位.
2. 關節很多,可動不錯 ...
triton 發表於 19-2-2014 06:07 PM

5. 我的右肩膀的關節也是被卡死了,後來用CUTTER在JOINT位球形中間的隙縫界一下,馬上掂,可動了...小小意見作參考
5. 我的右肩膀的關節也是被卡死了,後來用CUTTER在JOINT位球形中間的隙縫界一下,馬上掂,可動了...小小意 ...
mattchan 發表於 21-2-2014 06:06 PM

感謝師兄大力協助,問題已經順利解決了.:77: