Toysdaily 玩具日報

查看: 3753|回復: 14

[玩具報告] 之前 kids logic 文哥個free gift 米青有得賣 八草

之前 kids logic 文哥個free gift 米青有得賣 八草
間野痴銀線的, 會場版變周街賣
回復 2# fair123

周街賣都算,重要跳樓 (iron patriot, war machine set) :$
回復 3# Assassin

個個都係向錢看 ,但R錢都精明D,  要自己專門店擘價真係經典
頭像被屏蔽
依間野d玩具以後可免訂!
超港人 發表於 19-2-2014 12:59 PM

絕對認同! {:1_213:}

JK
free gift 係唔係透明版隻細文哥?
每次行過兆萬,都以為自己仲係動漫未出黎:51:
係透明版果隻, 但我有個朋友話昨日去買, 無曬了
free gift 係唔係透明版隻細文哥?
Mr009 發表於 19-2-2014 08:29 PM

星期一重見有,今日唔覺了。

OH~ 宜家先見到呢個POST,肯定無晒啦~ 呢隻賣咁平真係OK!  不過會場GIFT玩D咁野真係整臭自己個朵,下年動漫見有野訂真係唔好中佢計...
依間野d玩具以後可免訂!
超港人 發表於 19-2-2014 12:59 PM

不能同意太多! 我同自已講,d 錢掉落海都唔會再買佢d 野!
笨大可以㸃解呢間唔得?
不能同意太多! 我同自已講,d 錢掉落海都唔會再買佢d 野!
福佳 發表於 21-2-2014 10:53 PM

點解0既? 發生左咩事呀?? 我之前係佢度訂左隻SR GGGG喎!!:69:
回復 14# kyostanley

換件要等好x耐∼。留了電話,又話有件打來,等了2個月,我唔打返佢,佢都唔話有件可換,哩d service 即係叫我以後唔好買佢d野。
老實講,我覺得d上色質素真係麻麻,所以我以後都唔會買佢d野。{:1_232:}