Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Figma進擊的巨人 - 阿卡曼 (三笠)登場!!!

我只係小人物啦文兄

不過近排真係好悶....冇咩正野有衝動想入同好期待
iamfinethankuuu 發表於 17-2-2014 09:35 PM

係呢, 我都係近排多返d野玩先出下post咋............{:1_197:}
原來貢樣!

你嚟啲咁有錢嘅人 都無得唔抵得嘅!   

...
可變戰士 發表於 18-2-2014 09:45 AM

12吋都係留返比你d有錢人玩啦...........我d級數最多玩figma咋.............:unhappy:
仲有更多更多會出~~~~~~~~~~~~~
仲有更多更多會出~~~~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 18-2-2014 12:32 PM

希望都可以出齊幾名重要角色啦...............{:1_228:}
希望都可以出齊幾名重要角色啦...............
ray文 發表於 18-2-2014 12:40 PM

不過成隊調查兵都係個頭唔同, 感覺上有d厄 $$$$$$$$$$$
不過成隊調查兵都係個頭唔同, 感覺上有d厄 $$$$$$$$$$$
denniskwong 發表於 18-2-2014 12:58 PM

咁又係..............但鬼叫入坑咩...........已好過12吋喇........:44:
ray文兄嘅詳細報告,當然要支持啦∼∼!
我都唔知我嗰隻幾時先可以到手………
我9月8號訂嘅,到而家都話未到我攞……
ray文兄嘅詳細報告,當然要支持啦∼∼!
我都唔知我嗰隻幾時先可以到手………
我9月8號訂&#2 ...
Kuuga_iwsp 發表於 18-2-2014 06:00 PM

thx呀kugga兄...............點解咁耐架.............希望你快d有得玩啦.........:)
thx呀kugga兄...............點解咁耐架.............希望你快d有得玩啦.........
ray文 發表於 18-2-2014 19:31

我都想知點解,成地貨,我拎住一盒去比尾數,孤扭仔淨係話:「未到你喎!」
就唔理我啦 . . .
12吋都係留返比你d有錢人玩啦...........我d級數最多玩figma咋.............
ray文 發表於 18/2/2014 10:50 AM

講真, 我連figma都無錢買, 屋企一隻都無, figma最想買都只係亞絲娜! :78:

Medicom出啲12寸都唔錯o架! 最近有小圓同zero saber, 你值得去期待! {:1_220:}
咁又係..............但鬼叫入坑咩...........已好過12吋喇........
ray文 發表於 18-2-2014 02:30 PM

12吋真係仲拿命...2k一隻, 仲貴過玩ironman
我都想知點解,成地貨,我拎住一盒去比尾數,孤扭仔淨係話:「未到你喎!」
就唔理我啦 . . .
Kuuga_iwsp 發表於 18-2-2014 08:43 PM

又會咁都唔比你拎............可惜呢..........:(
講真, 我連figma都無錢買, 屋企一隻都無, figma最想買都只係亞絲娜!

Medicom出啲12寸都唔 ...
可變戰士 發表於 18-2-2014 09:07 PM

唔好在我面前再扮野喇.................{:1_224:}
12吋真係仲拿命...2k一隻, 仲貴過玩ironman
denniskwong 發表於 19-2-2014 12:19 PM

咪就係, 所以堅決不入坑了.............況且都冇咁大地方display.........:o
咪就係, 所以堅決不入坑了.............況且都冇咁大地方display.........
ray文 發表於 19-2-2014 12:51 PM

如果真係要入12吋, 一隻就夠~ 而且我會揀 兵長 / 二笠