Toysdaily 玩具日報

查看: 5709|回復: 14

[吹水專區] 李慧玲被炒!!

收音機就可以從此安靜,原來駡政府的下場就是如此。。。
呢度都係⋯⋯⋯⋯⋯
先不說罵不罵政府,但這位李小姐的質素實在太低,每次都說政圈內朋友講俾佢知,罵又罵得無觀點,和郁民比實不太入流。
唔算係佢fans, 好幾次聽佢講野都覺得佢無咩point, 只係一味"兇"人, 等人講唔到野. 人地嘉賓明明唔係果個意思, 佢都不停咁重覆問, 直到人地不奈煩問佢"可能有"啦, 佢就會講"那, 係你話有嫁, 咁邊個要負責先?" etc etc

自問唔太喜歡佢個style. 不過聽到佢被炒的消息都好突然. 如果真係因為"一男子因素" , 容不下不同聲音而令CR炒佢, 都會替佢不值.
只可以佢反政府,聽眾支持政府就cut人線,有佢講無人講,算炒得遲
陳志雲唔講真相,商台隱瞞真相,李慧玲所講點解會係真相?

完全唔明商營機構炒人,政府特首會有需要干預,新聞自由?自論自由?社會有需要有必要李慧玲嗎?個人完全覺得李小姐無貢獻,一點捍衛價值都無,唔講以前就講今次,所有被炒理由都係佢自己噏,話佢有妄想被迫害症都得㗎喎,都唔駛理據點講都得,最搞鬼竟然有人信......

開始覺得香港仲危過大陸,大陸疑似一小撮人以莫須有控制一大班人,香港就一大班人以莫須有控制政府,還好像企圖控制埋大陸.......
一個目中無上司又專橫的下屬,
用公共廣播平台作私人政治工具,亂噏一通。

炒得應該!
冇聽過佢節目,冇留意過佢啲嘢,
淨係知討論區有超多人反佢,
乜佢真係有支持者o架~~~~~{:1_215:}

小弟好想支持李小姐,但我只想問吓有無人答到我,佢係邊位?點解炒咗佢商台就可以續到牌?點解炒佢一個就係無晒新聞自由、言論自由?佢咁大影響力?
:what:

點解各大報張、新聞媒體企晒佢嗰邊?因為佢哋又想炒「梁生打壓新聞自由」囉,打狼喎,班X街點會唔落力呀…
無意聽過幾次,佢講既野真係好唔正常,送佢去青山啦~~^^
同一件事,一個唔講出黎,同一個講左都無人信,邊個真邊個假,又真係大家睇下旁觀嘅信邊面唧。
不過,又蘋果同am730,信報又明報,又港視,太多的巧合囉。
所有所謂巧合咪又係無證據老屈:67:
我唔信CY咁有威力,佢咁勁嘅,班友重可以係度嘈?

巧合實在係無可口非.
李慧玲: 我出嚟講嘅嘢就係證據;我就係證人

{:1_216:}有病睇醫生唔該

http://www.metrohk.com.hk/index.php?cmd=detail&id=227955
先不論政治,李小姐所謂既社評觀點其實都幾無point,靠岀位上位,被炒一點也不覺得可惜