Toysdaily 玩具日報

查看: 17042|回復: 15

[報告] KIDS LOGIC MINI EGG ATTACK終於出埋MARK1同MARK7

上次因為小弟買左六個格納庫,感覺上無左MARK1同MARK7好唔齊,依家可以買多個了

參考網址:
http://toysdaily.com/discuz/thread-219732-1-1.html

甘岩係INS到見到呢張圖,圖來源INS:hd_ironmanphotography
唔知大家知道未,不過我岩岩知想同大家分享下
終.於.都.等.到.啦!!!
When can start PO ?
I will go MK tonight ar.
呢4隻幾吸引...不過SIZE 就大隻左少少...掛落電話度有少少怪...
要來的始終要來~~~~~
但隻21上色麻麻!:69:
回復 4# 36韜

都唔明邊個天才決定叫呢set做ear pluggy,做minifigure咪算囉
我想知有冇人真係拎咁大隻嘢做pluggy,兩頭唔到岸
果隻係Mark7定Mark21?
回復 8# jojokit

今次出6隻,mk1,mk7,mk17,mk21,mk5同mk42 戰損!
回復 9# mcdonaldsmark

唔該晒,終於可以齊Mark1∼Mark7喇!!
隻BB MKI幾鬼得意喎~~~~~~~~~~~~~ {:1_220:}
見到呢幾隻 我特別對MARK1有愛 可能本身形狀都唔同 感覺上比較新鮮感大,本身以為佢無諗住會出 點知今日見到黎緊會出 幾時出就唔清楚 不過見到實物已經覺得正 最正係1-7都有 齊哂呢7隻正好多
有得訂未呢???{:1_215:}
Mark XXI 金色不夠= =
見到呢幾隻 我特別對MARK1有愛 可能本身形狀都唔同 感覺上比較新鮮感大,本身以為佢無諗住會出 點知今日見到 ...
tiikly 發表於 10-2-2014 06:41 PM

我都以為佢出完動漫節果set 限定就會摺埋條line
點知係愈戰愈勇!
真係底我科水:71: