Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: aesopq

[Medicom] RAH 進擊的巨人 亞妮

回復 15# numan123

呢隻係限定...? 做咩會貴咁多,差唔多貴五魚
仲要勁快截訂...:63:
呢隻勁想要,但係勁貴.......
勁貴,但係勁想要........
回復 18# etsc4344

被人炒起左? 做咩要二牛
回復  etsc4344

被人炒起左? 做咩要二牛
jaja.henry 發表於 4-3-2014 02:07 PM

見到蒸粉FB開訂過2牛,應該唔係炒掛
上官網未見有資料,1999亦未見
0可動腳踝:63:,如果佢可以做返格斯個種boot就好啦
頭像被屏蔽
已經開了訂?

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
早排先訂要全數,下星期等收貨
見蕉仁跌比左出黎,勁驚。做咩成張棉胎撻係身,三笠乃野成份高,好在只中一隻

其實佢啲皮帶可唔可以整得好啲呢,整返啲扣,用仿皮針線車,其他廠都做到啦,而m記就永遠就幾條膠帶落膠水就算,玩幾玩就甩。呢啲細節其實係12吋嘅基本要求,咩都就咁用膠啤,其實不過係放大版嘅figma
唔好意思,喜歡m記嘅師兄莫見怪,小弟可能要求過高,但試過玩到甩皮骨嘅就知道,好多位佢可以做好啲,就係懶
頭像被屏蔽
其實佢啲皮帶可唔可以整得好啲呢,整返啲扣,用仿皮針線車,其他廠都做到啦,而m記就永遠 ...
coldstone 發表於 1-8-2014 01:00 AM

講到figma真係靚列死,我買左艾倫都即刻追翻兵長
比例樣貌同配件都係完美, 如果放大到12吋比例千幾都值
呢隻medicom想只訂艾倫,有一隻儲就算,M記野真係太易爛,
真係唔明佢點解要做臭自己個名,整過個body啦,講真又唔係好注重佢可動關節,
寧願要實淨少少,耐玩少少物料
figma 巨人系列見到背後個窿都唔開胃
Figma點可能比較,冇野呀嘛!
隻野我覺得好正尤其布料位做得好好