Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 轟鳴吧小宇宙, 獵戶座 - 伊甸登場!!!

2014年1月聖衣神話OMEGA第2彈獵戶座 - 伊甸登場 , 伊甸在故事中5位主角裏屬實力最強及有型的一位, 有前 ...
ray文 發表於 9-2-2014 12:37 AM

支持文兄靚相!!

OMG只對星矢有興趣.......:he:
新的聖鬥士產品感覺還不錯呢,讚! 私心希望能出冥王神話OVA版的腳色,人設帥到不行。
hi600gg 發表於 9-2-2014 01:23 AM

冇錯呀, 最緊要佢肯出, 最好出多d其他角色.................:$
電話睇唔到都支持一下
狂四郎 發表於 9-2-2014 01:25 AM

網絡問題..................現在應該OK..........:(
哩隻都係出得幾靚, 無記錯要大約$死魚多.

你過千神話又邁進一步.
可變戰士 發表於 9-2-2014 01:35 AM

唔洗喇, 見佢日版都唔洗3魚..........所以唔等了, 入左先喇............:43:
神話點都要留言支持下
SimonC 發表於 9-2-2014 01:52 AM

我等唔切喇, 你唔急可以再等等.................:71:
伊甸真係造得唔錯, 可惜生不逢時.......
J子 發表於 9-2-2014 02:15 AM

冇錯呢, 唯有我地班死士繼續支持啦..............{:1_226:}
文兄...我黎啦...
ivancheng 發表於 9-2-2014 02:52 AM

黎咩先, 唔好令人誤會wor...............:DD
嗯 ~ 而家睇到晒啦 ~~ !
伊甸型過光牙好多 ~ ~ !!
Kuuga_iwsp 發表於 9-2-2014 04:25 AM

係呀, 所以我都忍唔住入了............等得可以再等遲少少好價呢............:^
點解會出到好似03 04 年代嗰種質素? d 聖衣好似lego 咁?
kris 發表於 9-2-2014 06:05 AM

冇法啦, 鬼叫個故事.......................所以唔係人人接受到..........:(
多謝分享ray文兄!我都等緊新射手星矢呀
AK30 發表於 9-2-2014 06:42 AM

THX AK兄, 我都好期待呀, 希望可以出得好d啦...................:)
多謝師兄分享靚相!    日版...難道是 頑皮仔 買?
mythsgod 發表於 9-2-2014 09:53 AM

唔話你知..............但仲平過佢...............:34:
文兄今次咁快手...唔等1字頭....
聖鬥士JACK 發表於 9-2-2014 10:36 AM

等唔切喇JACK, 可能呢排冇咩玩啦..........玩完隻光牙覺得都唔係太差, 所以見伊甸出得唔錯, 就忍唔住入埋先喇......:78:
睇落唔錯喎~有D 心郁添
mf_c2000 發表於 9-2-2014 11:15 AM

我都係咁樣, 所以忍唔住入手先...........等唔切...............{:1_197:}
支持文兄靚相!!

OMG只對星矢有興趣.......
iamfinethankuuu 發表於 9-2-2014 11:26 AM

THX副會, 但我對你個display櫃有興趣多d wor..........:57:
師兄睇唔到相喎{:1_204:}