Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 臨老入坑,泥足深陷!

兩點係肯定的: 大大玩得好雜同財力驚人!!!
半年左右就咁多,師兄真係勁!
我仲雜過你~

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
頭像被屏蔽
師兄 你的 SR 萬能俠系列, 仍有補完的空間, 我綜合師兄你所欠缺的, 讓師兄你看看那些萬惡的師兄的放毒照, 給 ...
mythsgod 發表於 5-2-2014 09:34 PM

SR - 鐵甲萬能俠Z (輪島限定)
SR - 魔神凱撒SKL
SR - 魔神Z惡魔人塗裝

呢3隻我都好想入埋, 但自問呢刻真係高追唔起, :help: 所以暫時只可睇住德哥d相, 解住毒先. :46:
多謝分享

師兄幾雜食下,乜都有D,快D SEARCH MACROSS 同變形金剛D POST睇下
Chandlermok 發表於 5-2-2014 09:40 PM

MACROSS 我都有入左隻 VF-27Y (new ver.), 但唔識變形機械人Mode, 好驚整爛, 所以飛機Mode暫時冇位放出嚟.
金毛獅王再版,師兄要留意啦
blackrx188 發表於 5-2-2014 10:14 PM

當然有留意啦Ching, 我一見到呢個消息後開心左成個星期. :$ , 我差d 3千幾高追. :ice:
樓主~~係時間買多個櫃開埋MACROSS同神話 line~~~
DX & EX包你追得過癮~~高歌一曲"愛與痛的邊緣"~~
cs13 發表於 6-2-2014 09:32 AM

MACROSS DX 已經入左隻 VF-27Y, 而Fewture Models EX 就入左隻 GATCHASPARTAN, 但暫時冇位Display, :80: 原本想入EX真三一, 但見好多post話好易爛, 就算唔放出嚟都會爛, :56: 所以暫時放棄.

真係一條不歸路!!我巳開始租倉・・・・:cool:
恭喜師兄走上一條玩具不歸路:71:

一旦開始,就算途中點樣克制,最後都『永遠不會成功』(師兄頭像:58:)
師兄,這個shf坑太利害了,我真係唔錦入,出唔返黎假!但都開心欣賞其他師兄的分享!:35:
Many great stuff! :77:
恭喜師兄走上一條玩具不歸路

一旦開始,就算途中點樣克制,最後都『永遠不會成功』(師兄頭像)
mudwk 發表於 6-2-2014 02:23 PM

多謝, 我都知呢刻一定不能成功出坑,大家努力吧。
頭像被屏蔽
SR - 鐵甲萬能俠Z (輪島限定) 我已後追回家了, 比 VF-27Y 現價還要便宜!  師兄如果夠膽, 大雄的好朋 ...
mythsgod 發表於 6-2-2014 07:16 PM

請問CHING輪島{:1_197:}應該幾錢呢