Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Iron Man 2: 1/6th scale Whiplash Mark II Collectible Figure

戲中無見到頸!
及應該全人頭!
回復 60# chankb
:he:

相信ht無望。。。。
希望有玩家板^^^^^
全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭,全人頭:blame:
回復 63# taifat

相信機會好細。。。。

c
回復 62# E神

重有成年....要改實改到....我等...:36:
回復 65# chankb

只好默默祈望佢改,或送多個全人頭啦^^^^^

雖然同中六合彩一樣咁難~~~:67:
呢隻都算半熱門點解無抽纖派貨?{:1_215:}
Ver1 就全人頭,所以HT 呢隻肯定唔改
要改 都改左loki 先啦! 呢隻吸引 但價錢太進取:77:
其實個樣係咪同mark1 一樣??

好似用mark1頭雕咁。
十五,十六...
唔知買唔買好!

{:1_215:}
合金好正呀,心大心細中,唔知要唔要排隊呢
應該冇乜可能整返成個頭,事關根本冇呢個face open
我估佢十成九唔想雕太多野整半個頭就算
http://www.youtube.com/watch?v=Pz1sVdLCclY
lee隻入得過,因為就算氧化都唔多覺!
好似好唔錯wo!!!!背部好仔細!!!
但無愛~~~~~pass~~~~~~