Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A Toys - Iron Man

對紅金有興趣    您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節
希望定價唔好太進取,如果呢隻係1比6,500 USD 入得晒4隻我會入晒
起碼兩隻,紅金同黑
唔係會員, 入唔到黑色, 所以只會考慮classic版, 不過我估要大約US$200一隻(100%斷估)
我就估唔會過1.5 魚1 隻,始终唔係電影造形,又冇配件,又冇真人頭,過1.5 我真係好難過到自己個關去買
前陣子隻game robo好似160, 我唔信im會平d law :58:
唔係會員, 入唔到黑色, 所以只會考慮classic版, 不過我估要大約US$200一隻(100%斷估)
jeffloh 發表於 7-2-2014 03:06 PM

唔係會員, 入唔到黑色咩??:no:
唔係會員, 入唔到黑色咩??
hillscheung8234 發表於 8-2-2014 02:32 AM

The Prototype (3AA only) and Stealth Iron Man are exclusive to Bambaland. As a side note, the shipping version of Stealth Iron Man will have red eyes, not blue like the images show!
咁寫應該是會員限定吧?
Prototype > 3AA 會員限定

Stealth > Bambaland 限定( 即無零售版,但有 account 就買得 )
The Prototype (3AA only) and Stealth Iron Man are exclusive to Bambaland. As a side note,  ...
jeffloh 發表於 8-2-2014 10:02 AM

謝謝・・・・・・・・・・・・・・・
Prototype > 3AA 會員限定

Stealth > Bambaland 限定( 即無零售版,但有 account 就買得 )
出前一丁 發表於 8-2-2014 10:35 AM

謝謝・・・・・・・・・・・・・・・
但我冇account咪要睇下7仔有冇得賣隻黑色?
咁我之前register o左, 可以log in, 不過從無買過野, 算唔算有account? (不過我主要都係想入classic, 如果黑色都可以買先再取捨, 因為一隻都足夠了)
請問如果要去門市訂既話應該去邊度?
請問如果要去門市訂既話應該去邊度?
nbhdbeast 發表於 2014-2-9 01:40

旺角銀城, 銅鑼商場, 就唔知HT會唔會有.