Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 2014年活動二:徵集卡米拉斯 / 蒼藍鋼鐵艦隊 (GAVE TO wHITE WOLF)

回復  AIRU

i see the serie name: "Water Line"
Hasegawa has the same serie?
but only has the  ...
ygat2005 發表於 9-3-2014 09:39 PM

Water Line 不是問題,而是艦橋的板件~XDD
伊400 只是伊歐娜的1/4 價錢~XDD

長谷川沒出過「伊」系的~XD
所有Water Line 是沒船底的,只有上半船身~XDD
Water Line 不是問題,而是艦橋的板件~XDD
伊400 只是伊歐娜的1/4 價錢~XDD

長谷川沒出過「伊」系的~ ...
AIRU 發表於 9-3-2014 09:48 PM

伊400&402日本唔夠貨派........shit............
伊400&402日本唔夠貨派........shit............
big_fish 發表於 9-3-2014 09:59 PM

你安心,多數都會再販。:36:
你安心,多數都會再販。
AIRU 發表於 9-3-2014 10:09 PM

派左啦..........但趕唔到上水船貨
派左啦..........但趕唔到上水船貨
big_fish 發表於 9-3-2014 10:16 PM

祝你好運:!

多數水也是月底到:(
回復 7# ygat2005

:x:x:x 有人終於向萬惡嘅Bandai屈服喇 :x:x:x

屈服:49:
i already 屈服 2 times in 2014 (Titus, Seed dogs)

it is too big, maybe i would throw it after gathering:58:
羊仔!努力!加油!

早幾天前才入手了這個。

過年前更買了這個
AIRU 發表於 7-2-2014 23:29

:71:
伊400潛艦入面藏有三架軍機好有創意

富士美金剛號都唔錯
好似只有TAMAIYA無出
話說旺角洗衣街135a地下英明模型店搬遷喎

所有軍事模型有折扣
回復 69# 純白騎士姬Saber

so, will you join Blue Steel Fleet?:)
伊400潛艦入面藏有三架軍機好有創意

富士美金剛號都唔錯
好似只有TAMAIYA無出
純白騎士姬Saber 發表於 23-3-2014 09:56 PM

伊400 是打算改成伊歐娜(イ401)的。

金剛是在千里達買的,
補品也找齊,可隨時動工。

英明搬遷早已知道,只是沒合心水之物。
大大,想問下宜家邊度有蒼鋼重巡高雄同伊401賣:64:超重力砲係咪要訂先有?
THX

回復 72# 麻倉葉王

超重力砲係要訂先, you need to find a resin kit worksop...
高雄? seem at Prince Edward on last week. around 2.5 fishes

you will join us on Oct?
回復 73# ygat2005

oct有D咩?:handshake:
我想問下呢一款香港有冇

thx