Toysdaily 玩具日報

查看: 9843|回復: 27

[新品消息] Movie 4 柯柏文已出

好似TFP咁, 又分FIRST EDITION(PIC FROM 社團FACEBOOK), 即是遲D有另一版本

食緊野,見到張相,差d噴{:1_222:}
頭先社團睇完實物即埸噴血{:1_200:}
覺得風格有點走味了..
看久了有點像“Paladin‘,大天使的感覺.......融合太多古歐洲的風格..
以前看變形金剛明明是走軍事風的說...
這是咩class??

是最低階那種?
好7...我諗應該目標係非常細個的小朋友
佢今次改用呢種武士風格應該係關age of extinction事,有睇trailer都見裡面貌似有條巨型飛龍物體

不過呢隻個變形相對簡單,大概15個steps,如#6 davehammer大大所講咁,而家既simplified tf大概主要目標係攻番小朋友市場,而其他如generations既就繼續for番大人
google咗之後深深體會點解食緊嘢會噴。真係what the................

嘩............嘜咁鬼樣好嘅!? :@

真係弱代玩家 :70: :70::70:
google咗之後深深體會點解食緊嘢會噴。真係what the................
iorik 發表於 4-2-2014 09:57 PM
omg膠達?{:1_225:}人地lego既design一盒好過一盒買唔切追死人, 而tf movie可以做到文哥都趕客低處未算低, 難怪成個旺角都賣lego因為架仔日玩已經確迷失了30年, 雖然搵佢同lego比唔公平{:1_222:}
老實,
有玩開老變
呢隻我覺得非常垃圾

多錢/有錢既人去買冇問題,
正常玩家都盲目入的話, 就真係...............

我都唔想講
挑戰 玩家 愛好者 底線作品 :34:
你咁攪法....我會影響到唔想睇戲架....:70:
醜樣到不得了。{:1_206:}
之前因為車 mode 幾靚,睇官圖覺得惡頂都諗緊入唔入。

依家~~~~~~