Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 各位如想自組HT隻MMS236 Bruce Wayne 絕對無難度~

頭像被屏蔽
我通常係論壇或討論區所出嘅Post都係會刻意將個帖包裝成好似電視賣廣告咁,同埋我所用嘅言語,字 ...
積克船長 發表於 4-2-2014 07:24 PM

師兄,其實我首先唔理你個自組建議係如何,不過上網大家講下玩玩具,
你忽然要講到由自己真實為人點寡言,又再到自己與Figure一生為伴,
我實在畀你嘅坦率嚇一嚇,有種某某論壇發言冇自信,下下要「利申」嘅感覺。
正因如此,你反而會令我覺得你現實先係一講嘢開口合著脷嗰位…
真係好笑,俾人柴台就講到自己與眾不同,天正為玩具而生
在我既角度反而似淨係識玩玩具既毒男,不善表達自己連女朋友都識唔到
你既一貫作風唔似賣廣告,反而似有自我中心既人,見你平時用粗體有色字同之前一篇威龍公仔文周圍貼就知
頭像被屏蔽
即使正版DX12頭都係kai kai地,HT 話新版會改善頭wor...
唉,以前既人寧願儲錢耐D都買D好貨正版或名牌,而家既人就衰到要玩翻版為慳錢,仲話自己幾愛figure,乜春都用仿,冇厘要求!
頭像被屏蔽
正版都唔支持 咁你都唔係好鐘意玩具姐
頭像被屏蔽
回復  mistaleung

黎緊仲要儲舊錢黎搬新屋,搬間大啲,E+就黎無位我訓..我啲玩具多到..連張床 ...
積克船長 發表於 4-2-2014 11:20 PM

屋企人先最重要呀,俾我就算幾鐘意玩具都會放棄哂。CHing,都係放棄啦
回復  mistaleung

黎緊仲要儲舊錢黎搬新屋,搬間大啲,E+就黎無位我訓..我啲玩具多到..連張床 ...
積克船長 發表於 4-2-2014 11:20 PM

難怪你要省返幾百蚊玩老翻二次創作12吋, 真係怪錯左你, 希望你快D儲夠錢搬大屋放玩具啦
頭像被屏蔽
船長。。。。有圖有真相。。影張相黎睇下你間房有幾多玩具。。冇就。。算吧啦。。
船長。。。。有圖有真相。。影張相黎睇下你間房有幾多玩具。。冇就。。算吧啦。。
montin522 發表於 5-2-2014 02:08 AM

CHING, 一針見血{:1_199:}
你最需要的不是玩具,是一個適合你的醫生。