Toysdaily 玩具日報

查看: 7680|回復: 11

Medicom RAH 令人太累,收貨之後執餐死

話說不喜figma 新Body ,企圖升級玩RAh, 今日收到兩隻都有瑕疵,盡人仕救差D越搞越禍

淫獸Q比隻支架又勁癈,升降吮實但個較又勁幼,唉

但係隻野係幾靚,唔爛的話

佐倉幸子設計上比初音好,初音D衫有假皮,遲早溶化,對boot同大腿袜都唔係著上去,相反幸子全布,鞋襪都除到,部件又多,抵好多,所以開箱集中講佐倉幸子

留位出圖.........   
大貨到埗

經EMS運送,頭髮已甩

開箱check 件,大腿內側有黑線一條,火酒輕抹,無效果

塭擦膠,擦完有少少光面左:ar:

初音大把人買,集中佐倉幸子開箱

初音面板有三個的,佐倉得兩個,換怒顏先

巨形武器

七節鞭唔係鐵線,膠駁膠,驚斷,唔用

企座

隻衫右胸有奇怪縐痕

揭開內有膠水跡:!

除衫!

初初用手指刮,膠水開始勾起線:( 停手 , 改用擦膠

由拆頭除衫後差不多成粒鐘後,準備著衫

有D唔對路,心口有個針孔:no:

如是者四十五分鐘後:sad: {:1_212:} :help: {:2_277:} {:2_280:} {:2_274:} {:2_251:}
力保不失

下略四十五分鐘淫獸支架激鬥,推上吮住,,推下吮住,就係Hold 極隻淫獸唔住,個較又細再搞分分鐘斷

你去死啦,我無力下去
點解medicom既分享都過埋黎?
Medicom RAH 大部分文係 12"

純吐糟 Medicom QC 吹水發洩文
:46:唔知點解睇睇下開始流鼻血.....

同日本玩家一樣
劫數難逃
pocky 折斷:oh:
想問下ching佐倉對boot點除? 唔敢搞...

直拉無難度
最危係上衫

明天放工後試下吧, thanks ching:)
(借機在這亂入一張自家的杏子與艦長...hehe)
Medicom 好似講運氣咁。個運氣唔係以每件零售咁計。係每批...
或者每個公仔個別咁計。

我遇到QC唔好。通常都放左佢,免得傷眼心痛。:68:
唉,呢間大廠仲係求求其,一d都無日牌果種自覺。如果有黑線或油出界,可以試下用最幼沙紙